Varukorg

Eldhestars bästa, 5 nätter

17 maj 2018 -
Uppleva Eldhestars bästa dagsridturer på södra Island. Ni rider i en mindre grupp och bor bekvämt på miljöcertifierade Hotell Eldhestar***+. Ni besöker bland annat kratersjöarna Kattatjarnir, nationalparken Thingvellir och dalen Reykjadalur.

Flyg och hotell

Många vill gärna ha möjligheten att själv planera sin resa. Vi har ett stort utflyktsprogram vilket gör det enkelt för dig att själv kombinera de aktiviteter du vill med en passande tidpunkt. Välj själv vilket hotell du vill, resans längd, flygavgångar och utflykter. Våra flexibla paket gör det möjligt för dig att själv skräddarsy din resa!
Kundbetyg

5 av 5

1 omdömen 

Flyg och hyrbil

För dig som vill resa på egen hand på Island är ett flyg- och hyrbilspaket ett bra alternativ. Du bestämmer själv din resrutt och dina stopp, och kan välja och vraka bland alla spännande sevärdheter som finns längs din färdväg. Paketet innehåller flygresa och hyrbil under hela vistelsen.

Island runt, 7n

En klassisk roadtrip i gott sällskap är ett fantastiskt sätt att utforska en destination! Det är helt upp till er själva att bestämma vad ni vill utforska närmare och i vilken takt. Denna rutt runt Island bjuder på storslagen natur med vilda vattenfall, varma källor, Europas största glaciär och svarta lavastränder. Hoppa in i bilen och ge er ut på ett äventyr!
Kundbetyg

4,5 av 5

2 omdömen 

Islands guldkorn, 7 nätter

Luta dig tillbaka och njut av Islands enastående natur! Under denna resa slipper du planera rutter, läsa kartor eller fråga efter vägen. Upplev kokande hett vatten som sprutar 30 meter rakt upp i luften var femte minut. Bada i naturligt uppvärmt ljusblått vatten och lär dig mer om världens nordligaste huvudstad, Reykjavík! En variationsrik resa som tar dig till några av landets största sevärdheter.
Kundbetyg

4,9 av 5

8 omdömen 

Isländsk weekend med guide, 4 nätter

01 apr 2021 -
En perfekt weekend för er som besöker Island för första gången! En variationsrik resa som innefattar besök till Islands populära attraktioner så som Geysir, Thingvellir nationalpark, vattenfallet Gullfoss, valskådning och givetvis den världsberömda Blå Lagunen! Resan guidas på svenska av en isländsk guide.
Kundbetyg

4,8 av 5

10 omdömen 

Klassiska rundresan

15 maj 2019 -
En vacker och klassisk rundresa! Du besöker några av de mest kända platserna runt ön och får en inblick i nationen Island - allt från varierande natur till spännande historia och kultur. Turen guidas på skandinaviska eller engelska (beroende på avgång) och du får bland annat uppleva klassikern Gyllene Cirkeln, brusande vattenfall, majestätiska berg, glaciärer och Islands sydligaste punkt Dyrhólaey.

Norra och Västra Island, 8 nätter

15 maj 2024 - 21 sep 2024
Här är resan för dig som vill dyka djupare ner i magiska västra och norra Island med hyrbil. Under 8 dagar kör ni mellan de underverk som den här delen av ön har att bjuda på. På vägen kör ni via Snæfellsnes-halvön med sin mäktiga glaciär som tornar upp sig, Mývatn-området med sina bubblande fräsande ångande gömmor, vattenfall, vulkaner, prunkande grönska och mycket mer.
Kundbetyg

5 av 5

1 omdömen 

Nyårsresa till Island, 4 nätter

Fira in det nya året i Reykjavík, med galamiddag på Harpa och ett av Europas bästa nyårsfyrverkerier. Många håller Reykjavík som en av de häftigaste platserna att fira in det nya året på. Du och ditt sällskap får uppleva en guidad tur på svenska till Gyllene cirkelns världsberömda sevärdheter.

Kundbetyg

4,8 av 5

4 omdömen 

Smak av Island, 3 nätter

Äventyret börjar med en fri kväll att utforska Reykjavík. Under de följande dagarna njuter ni av Islands vackra natur och utforskar Reykjavíks breda utbud av restauranger och museum, tar ett uppfriskande bad i Blå Lagunens varma och mineralrika vatten samt besöker de varma källorna vid Geysir, det mäktiga vattenfallet Gullfoss och nationalparken Thingvellir.
Kundbetyg

4 av 5

1 omdömen 

Southern Comfort
4 nätter

17 maj 2018 -
Vi rider i området runt vulkanen Hengill och utforskar de storslagna kontrasterna i den isländska naturen: starkt strömmande glaciärvatten i floden Ölfusá, varma bäckar i Reykjadalur, säregna klippformationer – bara för att nämna några exempel på spännande upplevelser.

Spahelg i Reykjavik, 3/4 nätter

Unna dig några dagar och må riktigt bra! Detta paket tar med dig till de varma källornas land, där du besöker några av Islands bästa spa-anläggningar. Starta resan med ett bad i den världskända Blå Lagunen där du badar utomhus med lavalandskap i naturligt uppvärmt vatten. På resan får du även se några av Islands största sevärdheter på utflykten Gyllene Cirkeln. På vägen stannar vi för att bada i Fontana ångbad. Dagen efter görs ett besök till det exklusiva Laugar SPA.

Södra Islands Mystik

Låt er fängslas av det vackra isländska landskapet längs sydkusten. Bekvämt med er egen hyrbil besöker ni brusande vattenfall, varma källor, flytande isblock och naturfenomenen längs den Gyllene Cirkeln. Det isländska landskapet är vackert, dramatiskt och ack så unikt.

Thorsmörk Classic, 5 nätter

01 jun 2019 -
Rid genom dalen Thórsmörk, en av Islands vackraste platser. Vi börjar i den lummiga stadsdelen Fljótshlíd, fastställandet av en av de isländska sagorna. Därifrån rider vi in Thórsmörk, en av de vackraste dalarna på Island, som bara är tillgänglig genom att korsa glaciala floder.

Västfjordarna & Snaefellsnes, 7 nätter

15 maj 2024 - 21 sep 2024
Upplev de dramatiska Västfjordarna och den sagolikt vackra Snæfellsnes-halvön. Det här är en resa som tar till platser bortom allfartsvägarna till ett dramatiskt och kargt fjordlandskap, till svarta lavastränder, vulkankratrar och den mytomspunna glaciären Snaefellsjökull. Ni kör längs vägar som leder mellan fiskebyar, geotermiska områden och historiskt intressanta platser.

Äventyr kring vulkanen, 4 nätter

16 maj 2019 -
Turen går över vulkanen Hengills svarta lava, in i Marardalur – en grön lockande dal som kallas för hästarnas dal. Vi rider vid foten av det sägenomspunna bergspartiet Jórukleif och fortsätter längs med stranden av Islands största sjö Thingvallavatn, nära den klyfta där islänningarna i århundraden hållit ting.
Powered by Citybreak™   © 1999-2024 Visit Technology Group