Indkøbskurv

Fly og hotel til Island

Vil I udforske Island på egen hånd? Vælg valgfrit antal nætter med vores fly- og hotelpakke til Reykjavik. Tilpas rejsen efter jeres egne behov – og tilføj valgfrie aktiviteter, udflugter og udlejningsbil.
Kundebedømmelse

4,6 af 5

116 Anmeldelser 

Eventyrweekend (3/4/5n)

En aktiv rejse i den storslåede islandske natur! Weekenden starter med et forfriskende bad i Den Blå Lagunes varme og mineralholdige vand. På andendagen drager I til Solheimajökull, og vandrer på den isblå gletsjer! En storslået oplevelse, en rå og mildt sagt ujævn isflade. Vi udforsker gletsjersprækkernes hemmeligheder og deres fantastiske isformationer.

Klassisk weekend

En varieret rejse som tager jer forbi Islands største og meste klassiske seværdigheder. Første aften tilbringer I i hyggelige Reykjavik, og næste dag får I mulighed for at opleve flere af landets berømte naturfænomener, bl.a. de varme kilder ved Geysir og det mægtige vandfald Gullfoss. På tredjedagen er formiddagen til fri afbenyttelse, mens I om eftermiddagen nyder et uforglemmeligt bad i Sky Lagoons varme vand. De efterfølgende dage kan I booke en eller flere af vores spændende aktiv
Kundebedømmelse

4,7 af 5

221 Anmeldelser 

Romantisk weekend

Slip hverdagens stress og jag, og nyd en afslappende weekend på det eksotiske Island. Denne rejse omfatter både land og by og starter med, at I trækker jer tilbage to nætter på det elegante 4-stjernede hotel i Selfoss på det sydlige Island i nærheden af Reykjavik. Her er tempoet roligt og omgivelserne fantastiske.

Spaweekend i Reykjavík

Det er svært at forestille sig et bedre sted til afkobling end Reykjavík med sine mange spaanlæg, skønne atmosfære og varme bade under åben himmel. På denne rejse får I et program, der er skræddersyet til rekreation – inklusive besøg og behandling på Laugar Spa, som er Nordens største spa. I bader i Sky Lagoon, en 75 meter lang infinity-pool, som også inkluderer et 7-trins spa-ritual for krop og sjæl.

Weekendrejse med guide

01 apr 2021 -
En variationsrig rejse, som tager jer med til nogle af de største seværdigheder på Island. På rejsen guides I på skandinavisk af dygtige islandske guider. I får mulighed for at udforske Reykjavik, byens omgivelser og det historiske og moderne samfund i et lidt mere koncentreret format.
Kundebedømmelse

4,6 af 5

36 Anmeldelser 

Fly og udlejningsbil på Island

Til jer, som vil rejse på Island, er vores rejser med fly og billeje et godt alternativ. I sammensætter selv jeres rundtur med hoteller og stoppesteder – og kan vælge og vrage mellem alle de spændende aktiviteter og seværdigheder langs ruten.
Kundebedømmelse

4,5 af 5

10 Anmeldelser 

Det islandske højland, 7 nætter

25 jun 2024 - 27 aug 2024
Det golde islandske højland kaldes ofte for Europas sidste vildmark. Denne rejser tager dig med langs de urgamle stier over højlandet, over Kjölur og ind til Landmannalaugar – veje, der sjældent betrædes (eller bekøres) af andre.
Kundebedømmelse

4 af 5

1 Anmeldelser 

Island rundt - 7 nætter

01 maj 2024 - 31 okt 2024
Følg "ringvejen" – rigsvej 1, som løber hele vejen rundt om Island. Praktisk taget hver time oplever du landets særegne evne til gang på gang at skifte karakter. Rejsen går over højplateauer, gennem lavafelter og frodige landbrugsbygder, fantastiske kyststrækninger og fjorde med enorme bjerge og gletsjere, som toner frem i horisonten. Langs ruten passerer du mange af den islandske naturs ekstreme, smukke og fascinerende seværdigheder. Og bor to nætter i Reykjavik.
Kundebedømmelse

4,7 af 5

78 Anmeldelser 

Island rundt
10 nætter

01 apr 2024 - 31 okt 2024
Følg "ringvejen" – rigsvej 1, som løber hele vejen rundt om Island. Praktisk taget hver time opleve du landets særegne evne til gang på gang at skifte karakter. Rejsen går over højplateauer, gennem lavafelter og frodige landbrugsbygder, fantastiske kyststrækninger og fjorde med enorme bjerge og gletsjere, som toner frem i horisonten. Langs ruten passerer I mange af den islandske naturs ekstreme, smukke og fascinerende seværdigheder. Denne rejse følger samme rute som Island rundt, 10/11 nætter, men giver jer
Kundebedømmelse

4,7 af 5

53 Anmeldelser 

Reykjavik og det sydlige Island, 6-7 nætter

01 maj 2024 - 30 sep 2024
En rejse, der kombinerer unikke naturoplevelser med storbypuls og to dage i verdens nordligste hovedstad. På det sydlige Island finder I mange af Islands mest kendte seværdigheder. Rejsen byder på magisk natur med brølende, spektakulære vandfald, kulsorte lavastrande, varme kilder og frodig natur. Lær Reykjavík at kende – en by med et bredt udbud af seværdigheder, kultur og gode restauranter.
Kundebedømmelse

4,7 af 5

12 Anmeldelser 

Sydlige Island
4/5 nætter

01 mar 2024 - 31 okt 2024
På det sydlige Island finder I mange af Islands mest kendte seværdigheder. Rejsen kendetegnes ved interessante naturoplevelser og majestætiske vandfald, varme kilder, gletsjere og vulkaner. Dette er en unik rejse – spækket med oplevelser – til jer, som vil opleve fascinerende natur og samtidig have tid til at udforske Reykjavík.
Kundebedømmelse

4,8 af 5

30 Anmeldelser 

Eldhestars bedste - 5 nætter inkl. fly

17 maj 2018 -
På denne tur kan I opleve Eldhestars bedste dagsetaper fra de forskellige korte og lange ture på det sydlige Island. Vi skal opleve Maradalur -Hestenes dal fra tur nr. 13, Guldkorn i syd.

Vi skal også opleve kratersøerne Kattatjarnir og dalen Reykjadalur fra tur nr. 9 - Rundt om Vulkanen. Desuden oplever vi tur nr. 6, Strandturen - Dagstur Deluxe. Til sidst oplever vi nationalparken Thingvellir fra tur nr. 12, Thingvellir, et af de to steder på Island, som er med på UNESCO's liste over verdensarv. &
Kundebedømmelse

5 af 5

1 Anmeldelser 

Eventyr rundt om vulkanen

16 maj 2019 -
Turen går vulkanen Hengills sorte lava og ind i Marardalur – en smuk grøn dal, der kaldes for hestenes dal. Vi rider ved foden af det sagnomspundne fjeldparti Jórukleif og fortsætter langs med bredden af Islands største sø Thingvallavatn tæt på den kløft, hvor islændingene i århundreder holdt tinge. Derefter mødes vi af de stejle klippeformationer, som leder jer ned til de varme kilders dal Reykjadalur. Her ser vi dalens svovlduftende varme kilder.
Kundebedømmelse

5 af 5

2 Anmeldelser 

Fly og rideferie Southern comfort med hotel (4 n/W) E8A

10 sep 2018 - 30 maj 2019

Initial content


Guldkorn i syd 8 nætter inkl fly

08 jun 2019 -
Denne tur byder på afvekslende ridning i en rigt varieret natur og tager os til de fleste af seværdighederne på den sydlige del af Island. Mystiske og for mange ukendte veje leder os til Marardalur (Hestenes dal), som ligger gemt bag mærkelige klippeformationer. Via bløde græsstier når vi til den altid smukke sø Thingvallavatn. Vi besøger det urgamle tingsted, som en gang i tidernes morgen blev formet af størknende lava. Turen går videre til de sprøjtende varme kilder ved Geysir, og vi laver en afstikke
Kundebedømmelse

5 af 5

1 Anmeldelser 

Kjölur 7 nætter inkl fly

18 jun 2019 -
Vi følger den gamle ridevej Kjölur, som i mere end 1000 år har været forbindelsen mellem det sydlige og nordlige Island. Rutens og landets historie er tæt sammenvævet. Naturens skønhed lader ingen forbipasserende uberørt. Vi kommer til at opleve en blanding af kendte steder som Gullfoss og Geysir og vildmarker, gletsjere, øde områder og varme kilder.

Rideferie - Krýsuvík og Den Blå Lagune, 5 nætter inkl fly

10 jun 2019 -
Turen byder på storslået udsigt, først over det sydlige Island og senere over området Reykjanes, Reykjavík og hele vejen til Snæfellsneshalvøen. Vi rider fra Vellir langs med Islands største flod Ölfusá ned til kysten, hvor vi besøger en af landets mest sangsomspundne kirker – Strandarkirkja. Fra Strandarkirkja rider vi på sandstranden. Derefter fortsætter vi til Krýsuvík, som er et farverigt højvarmeområde, der står i kontrast til de sandsletter og lavafelter, som ellers primært kendetegner området.

Rideferie - Landmannalaugar 7 nætter inkl fly

21 jun 2019 -
Rideturen starter midt mellem tre gletsjere på den sydlige del af Island og fortsætter op gennem Landmannalaugar, der er en unik naturperle inde på det islandske højland, og et område som betragtes som Europas største vildmark. Turen starter med et ridt nordpå fra fjeldet Einhyrningur, der er et højt kegleformet bjerg med en mærkelig klippe, der stikker frem som et horn i hovedet på en trold.

Rideferie - Southern Comfort, 4/5 nætter

Vi rider i området omkring vulkanen Hengill og udforsker de storslåede kontraster i den islandske natur: stærk strømme af gletsjervand i elven Ölfusá, varme vandløb i Reykjadalur og særegne klippeformationer – blot for at nævne et par eksempler på de mange spændende oplevelser. Når dagen er omme, kan vi slappe af med et bad i en varm varm pool, en god middag og en dejlig overnatning på Hótel Eldhestar eller et nærliggende hotel.
Kundebedømmelse

4,7 af 5

3 Anmeldelser 

Rideferie - Sprengisandur

09 jul 2019 -
Turen går langs den gamle berømte rute over Sprengisandur – tværs gennem Island. Denne urgamle rute gennem landet nævnes i visen, som starter med “Ridum, ridum ...” (Á Sprengisandi). Vi oplever nogle af yderlighederne i den islandske natur: I syd rider vi på bløde græsstier langs floden Thjórsá, og under ridtet over de sandfyldte vidder på Sprengisandur er Islands vildmark mere tydelig end noget andet sted. Vi befinder os på det tidspunkt mellem to af Islands største gletsjere – Vatnajökull og Hofsjökull.

Rideferie - Thorsmörk

16 maj 2019 -
Vi rider gennem dalen Thórsmörk, som er et af Islands smukkeste steder, der en gang var helliget asaguden Thor. Her forenes skovens grønne vegetation med nærheden til gletsjerne Myrdalsjökull og Eyjafjallajökull. Turen til den enorme kløft Stakkholtsgjá bliver en uforglemmelig oplevelse. Vi rider langs den sorte sandstrand på Islands sydkyst og kommer helt tæt på et af Islands mest kendte vandfald – Seljalandsfoss. Turen er velegnet til dig, der vil ride en kortere tur, men stadig gerne vil opleve mange

Julemad og Reykjavík,
2-4 nætter

14 nov 2019 -
En weekend i Reykjavík med udflugter, varme bade og islandsk julemiddag. I juletiden er Reykjavík fascinerende smuk og stemningsfuld med flotte udsmykninger.
Kundebedømmelse

4,5 af 5

2 Anmeldelser 

Islandsk weekend med lejebil

Oplev det bedste af Islands sydkyst med egen udlejningsbil. I bor tre nætter på hotel i det sydvestlige Island og afslutter rejsen med en eller to hotelovernatninger i Reykjavik. Under hele rejsen kan I udforske Island, præcist som I har lyst til. I bestemmer dagens program helt frit - skal den stå på vulkaner, gletsjere, sorte lavastrande, vandfald eller måske hellere en verdensberømt gejser?
Kundebedømmelse

4,8 af 5

19 Anmeldelser 

Specialtilbud - Perler i sydvest

01 sep 2022 - 30 apr 2024
Denne rejse er et særtilbud med et begrænset antal pladser. Rejsen henvender sig specielt til jer, der gerne vil opleve den sydvestlige del af Island med udlejningsbil og samtidig bo naturnært på en gård med islandske heste. Rejsen er fuld af eventyr og fantastiske ridemuligheder, idet I bor bekvemt og hyggeligt på Hotel Eldhestar, et mekka for alle hesteglade rejsende. Herfra er I tæt på mange af landets største seværdigheder. Bliver I fire nætter, får I desuden mulighed for at opleve hovedstaden Reykjavik
Kundebedømmelse

5 af 5

3 Anmeldelser 

Børnenes Island, 4-5 nætter

En oplevelse for hele familien! Tag børnene med på en indholdsrig rejse til Island. Oplev sagalandet med storslåede vandfald, sorte lavastrande og en magisk tur, der er som hentet ud af sagaernes verden. Bad i varme udendørskilder, besøg Reykjaviks dyrepark, rid på islandske heste, og udforsk det unikke landskab. Denne rejse har noget for hele familien!
Kundebedømmelse

4,5 af 5

8 Anmeldelser 

Den klassiske sydkyst og Reykjavík, 5-7 nætter

Tilbring en uge med magiske miljøer og oplevelser. Bad i naturligt opvarmet vand, tag på hvalsafari og oplev naturfænomenet langs sydkysten. Der vil også være tid til at I kan gøre jer bekendt med Reykjavíks intense kultur- og musikliv. En rejse som giver en perfekt introduktion til Islands unikke kultur og natur.
Kundebedømmelse

4,6 af 5

11 Anmeldelser 

Den store islandstur, 14 nætter

01 maj 2022 - 21 sep 2023
Vil du nyde alle Islands underværker på en og samme rejse? I så fald er dette rejsen for dig og dine rejsefæller. Turen tager jer med overalt på øen, til de ofte glemte vest- og østfjorde og til Vestmannaøerne. Bag næsten hvert eneste sving åbenbarer der sig et nyt enestående landskab som gør Island så magisk. Vi har udformet rejsen sådan at I kan tage alt i jeres eget tempo, uden stress og med nok tid til at udforske spændende sidespor og til at tage på valgfrie aktiviteter.

Det nordlige og vestlige Island, 8 nætter

15 maj 2024 - 21 sep 2024
Her er rejsen for dig som dykke dybere ned i det magiske nordlige og vestlige Island med bil. I løbet af otte dage kører I mellem de underværker som denne del af øen har at byde på. På vejen kører I via Snæfellsnes-halvøen med sine mægtige gletsjere, Mývatn-området med boblende, sydende og dampende huller, vandfald, vulkaner, grønne natur og meget mere.

Eventyruge på Island

15 maj 2018 -
Den ultimative eventyrrejse til øen med både is og ild! Vores uge på Island er baseret på spændende aktiviteter og oplevelser kombineret med mange af de klassiske seværdigheder, som det sydlige Island byder på. Tag en tur til Solheimajökulls isblå gletsjer, snorkl rundt i Silfras krystalklare vand, se kogende vand bryde frem fra jorden – denne rejse har det hele, og meget meget mere Velkommen til Island!
Kundebedømmelse

4,9 af 5

8 Anmeldelser 

Fly og autocamper på Island

05 apr 2024 - 30 sep 2024
Med varme kilder, hvide gletsjere, vulkaner, fantastiske udsigter og et land, der er fyldt til randen med oplevelser, er det ikke svært at forstå, hvorfor Island hvert år lokker massevis af turister til sig. Oplev Island på en kør-selv-ferie i autocamper. Den perfekte måde at opleve landets naturfænomener og seværdigheder i jeres helt eget tempo.
Kundebedømmelse

5 af 5

1 Anmeldelser 

Island på en uge med guide

01 sep 2018 -
En variationsrig rejse, som tager os med til nogle af Islands klassiske seværdigheder – med fascinerende natur, spændende historie og afkoblende geotermisk bad i Den Blå Lagune. Vi bor bekvemt i Reykjavik og tager på dagsudflugter, som guides på skandinavisk af dygtige islandske guider. I løbet af rejsen er der god tid til at udforske Reykjavik og byens mange udbud inden for kultur, shopping, restauranter og underholdning.
Kundebedømmelse

4,7 af 5

86 Anmeldelser 

Island rundt med Nordlys
10 nætter

01 okt 2024 - 31 mar 2025
Følg "ringvejen" – rigsvej 1, som løber hele vejen rundt om Island. Praktisk taget hver time opleve du landets særegne evne til gang på gang at skifte karakter. Rejsen går over højplateauer, gennem lavafelter og frodige landbrugsbygder, fantastiske kyststrækninger og fjorde med enorme bjerge og gletsjere, som toner frem i horisonten. Langs ruten passerer I mange af den islandske naturs ekstreme, smukke og fascinerende seværdigheder. Denne rejse følger samme rute som Island rundt, 10/11 nætter, men giver jer

Island rundt med Nordlys
7 nætter

01 okt 2024 - 31 mar 2025
Følg "ringvejen" – rigsvej 1, som løber hele vejen rundt om Island. Praktisk taget hver time oplever du landets særegne evne til gang på gang at skifte karakter. Rejsen går over højplateauer, gennem lavafelter og frodige landbrugsbygder, fantastiske kyststrækninger og fjorde med enorme bjerge og gletsjere, som toner frem i horisonten. Langs ruten passerer du mange af den islandske naturs ekstreme, smukke og fascinerende seværdigheder. Og bor to nætter i Reykjavik.
Kundebedømmelse

5 af 5

1 Anmeldelser 

Klassisk familierejse til Island, 3-8 personer

En klassisk familierejse med egne ture og arrangementer. Fordelen ved jeres eget arrangement er, at I kan få kvalitetstid sammen med familien og jeres venner, og at I selv kan tilpasse tid til seværdigheder efter jeres behov. Rejseoplægget i denne rejse fører jer til nogle af de største og mest klassiske seværdigheder på Island.

Nytårsrejse til Reykjavík, 4 nætter

Reykjavik siges at være et af de mest coole steder at fejre nytår, og denne pakke er perfekt til dig, som gerne vil opleve en fed nytårsaften. På denne tur kan I nyde en svømmetur i den verdensberømte Blå Lagune, deltage i en guidet tur på svensk til den navnkundige Gyldne Cirkel, nyde en magisk nytårsfest med gallamiddag i Harpa, en af Reykjaviks fedeste bygninger. Desuden har I masser af tid til at udforske Reykjavik og omegn på egen hånd!
Kundebedømmelse

4,5 af 5

18 Anmeldelser 

Superjeepweekend

En weekend med base i Reykjavik og fokus på eventyr! Rejsens omdrejningspunkt er en superjeepsafari langs den Gyldne Cirkel, som er spækket med oplevelser, og hvor I besøger nogle af Islands mest klassiske seværdigheder. Superjeepen er en modificeret firehjulsdrevet jeep, som er skræddersyet til at komme frem i vanskeligt terræn. Med den bliver naturens forhindringer en udfordring og en oplevelse for passagererne, og I får mulighed for at nå frem til spændende og tilgængelige steder, som man ellers ikke ser
Kundebedømmelse

4,7 af 5

10 Anmeldelser 

Sydlige Island med Nordlys
4/5 nætter

01 okt 2024 - 31 mar 2025
På det sydlige Island finder I mange af Islands mest kendte seværdigheder. Rejsen kendetegnes ved interessante naturoplevelser og majestætiske vandfald, varme kilder, gletsjere og vulkaner. Dette er en unik rejse – spækket med oplevelser – til jer, som vil opleve fascinerende natur og samtidig have tid til at udforske Reykjavík.
Kundebedømmelse

5 af 5

1 Anmeldelser 

Sydlige og vestlige Island med Nordlys, 7 nætter

01 okt 2024 - 31 mar 2025
På denne rejse gennem det vestlige og sydlige Island oplever I en magisk natur med vilde og spektakulære vandfald, kulsorte lavastrande og grønne landskaber. Ud over de pittoreske omgivelser kommer I med på en historisk rejse, der starter langt tilbage i tiden.

Sydlige og vestlige Island, 7 nætter

01 maj 2024 - 30 sep 2024
På denne rejse gennem det vestlige og sydlige Island oplever I en magisk natur med vilde og spektakulære vandfald, kulsorte lavastrande og grønne landskaber. Ud over de pittoreske omgivelser kommer I med på en historisk rejse, der starter langt tilbage i tiden.
Kundebedømmelse

4,5 af 5

11 Anmeldelser 

Sydvestlige Island i bjælkehytte

05 feb 2019 -
Dette er den ultimative rejse for alle, der drømmer om at opleve det sydlige Islands magiske og mægtige natur. Kombinationen af udlejningsbil og overnatning i egen bjælkehytte med boblebad danner de perfekte rammer om lige dele eventyr og afslapning. Hytten ligger perfekt i forhold til de største seværdigheder i denne del af landet, herunder Den Gyldne Cirkel med attraktionerne Þingvellir, Geysir og Gullfoss. Rejsen afsluttes med en besøg i Reykjavik. I vælger selv om I vil blive 1 eller 2 nætter.


Kundebedømmelse

5 af 5

3 Anmeldelser 

Vestfjordene & Snaefellsnes, 7 nætter

01 okt 2022 - 21 sep 2023
Oplev de dramatiske vestfjorde og den fabelagtigt smukke Snæfellsnes-halvø. Det her er en rejse som tager jer til steder udover de almene, til et dramatisk og goldt fjordlandskab, til sorte lavastrande, vulkankratere og gletsjeren med de mange myter Snæfellsjökull.
Kundebedømmelse

5 af 5

1 Anmeldelser 

Vestisland, 4/5 nætter

01 maj 2022 - 30 sep 2022

I det vestlige Island kan I udforske dele af Islands rige historie og får samtidig mulighed for at opleve det vidunderligt smukke og golde landskab. Med egen udlejningsbil kan I selv gå på opdagelse i udstillinger, små kulinariske overraskelser og fascinerende naturoplevelser med majestætiske vandfald, varme kilder og sorte lavastrande ved vidstrakte gletsjere.


Vores klassiske rundrejse!

Tag med på vores klassiske rundrejse til Island! Vi kommer hele Island rundt, og du får mulighed for at besøge mange af Islands mest kendte steder. Hvad siger du til fugleparadiset Myvatn, Europas største gletsjer Vatnajökull, sprudlende gejsere og tordnende vandfald? Vores rundrejse tager dig med til de kendte seværdigheder, men giver dig også et godt indblik i Islands geografi og historie. I guides på skandinavisk af en islandsk lokalguide, som gør stederne og seværdighederne levende - en mindeværdig ople
Kundebedømmelse

4,7 af 5

27 Anmeldelser 
Powered by Citybreak™   © 1999-2024 Visit Technology Group