Varukorg

Flyg och hotell

Vill du utforska Island på egen hand väljer du vårt flyg och hotellpaket till Reykjavik. Välj valfritt antal nätters boende i staden och anpassa resan efter dina egna behov.

Kundbetyg

4,7 av 5

537 omdömen 

Flyg och hyrbil

För dig som vill resa på egen hand på Island är ett flyg- och hyrbilspaket ett bra alternativ. Ni bestämmer själv er resrutt, tempo och vart ni vill bo, samt att ni naturligtvis kan välja och vraka bland alla spännande aktiviteter och sevärdheter längs er färdväg.
Kundbetyg

4,9 av 5

17 omdömen 

Island på en vecka, 6-7 nätter

01 aug 2018 -
En variationsrik resa som tar er till några Islands största sevärdheter, med fascinerande natur, spännande historia och avkopplande geotermiskt bad i den berömda Blå Lagunen. Ni bor bekvämt i Reykjavík varifrån ni gör dagsutflykter som guidas på svenska av en isländsk lokalguide.
Kundbetyg

4,7 av 5

330 omdömen 

Klassisk Weekend, 3-5 Nätter

En variationsrik resa som tar er med till några av de största och mest klassiska sevärdheterna på Island. Helgen börjar med bad i Sky Lagoons varma och uppfriskande vatten. Andra dagen möter ni landets naturfenomen vid bland annat de varma källorna vid Geysir och det mäktiga vattenfallet Gullfoss.
Kundbetyg

4,7 av 5

1057 omdömen 

Romantisk weekend, 4 nätter

Skingra tankarna och njut av en avkopplande weekend på exotiska Island. Den här resan som rymmer både land och stad börjar med att ni drar er tillbaka två nätter på det eleganta fyrstjärniga hotellet i Selfoss på södra Island.
Kundbetyg

5 av 5

1 omdömen 

Spaweekend i Reykjavik, 3-4 nätter

Det är svårt att tänka sig en bättre plats för avkoppling än Reykjavík, med flera fina spafaciliteter, sin sköna atmosfär och varma bad under bar himmel. På den här resan får du ett program speciellt framtaget för rekreation, med besök och behandling på Laugar Spa, Nordens största Spa. Du badar i Sky Lagoon, en 75 meter lång infinity pool där det även ingår en 7-stegs spa-ritual för kropp och själ.

Kundbetyg

4,7 av 5

45 omdömen 

Weekendresa med svensktalande guide, 3-4 nätter

01 apr 2021 -
En bekväm gruppresa med bas i Reykjavik där ni tillsammans upptäcker några av landets mest kända sevärdheter. På resan guidas ni på svenska av en isländsk lokalguide.
Kundbetyg

4,6 av 5

435 omdömen 

Island runt med Snaefellsnes
10-11 nätter

01 apr 2024 - 31 okt 2024
Välkommen till vår mest omfångsrika Islandsresa. Med hyrbil tar ni er runt ön längs riksväg 1 och upplever den isländska naturens extrema och vackra sevärdheter. Kör över högplatåer, genom lavafält, längs vilda kuster, fjordar och storslagna glaciärer.

Island runt, 7-8 nätter

01 apr 2024 - 31 okt 2024
En klassisk hyrbilsresa där ni följer "ringvägen" - riksväg 1, som löper runt Island. Längs vägen passerar ni många vackra och fascinerande sevärdheter. Praktiskt taget varje timme upplever ni landets säregna förmåga att gång på gång skifta skepnad.
Kundbetyg

4,8 av 5

238 omdömen 

Isländska höglandet, 7 nätter

25 jun 2024 - 27 aug 2024
Det karga Isländska höglandet brukar kallas för den sista vildmarken i Europa. Den här resan tar dig längs de urgamla lederna över höglandet, över Kjölur och in till Landmannalaugar, vägar som sällan körs av andra. Du upplever platser som ligger långt avsides, omgivet av den variationsrika och magnifika naturen.
Kundbetyg

4,9 av 5

15 omdömen 

Södra Island och Reykjavik, 6-7 nätter

01 maj 2024 - 30 sep 2024
En resa som kombinerar unika naturupplevelser med storstadspuls och två dagar i världens nordligaste huvudstad. På södra Island finner ni många av Islands mest kända sevärdheter.
Kundbetyg

4,7 av 5

14 omdömen 

Södra Island, 4/5 nätter

01 mar 2024 - 31 okt 2024
På Södra Island hittar du många av Islands mest kända sevärdheter. Färden kantas av intressanta naturupplevelser som majestätiska vattenfall, varma källor, glaciär och vulkaner.
Kundbetyg

4,8 av 5

59 omdömen 

Eldhestars bästa
5 nätter

28 maj 2019 -
Upplev Eldhestars bästa dagsetapper ifrån de olika korta och långa turerna på södra Island. Vi rider i en mindre grupp och bor bekvämt på miljöcertifierade Hotell Eldhestar***+
Kundbetyg

4,9 av 5

15 omdömen 

Guldkorn i Syd, 8 nätter inkl. flyg

08 jun 2019 -
Den här turen bjuder på omväxlande ridning i en rikt varierad natur och tar oss till flertalet av södra Islands sevärdheter. Mystiska, än för många okända vägar, leder oss till Marardalur, hästarnas dal, som ligger gömd bakom märkliga klippformationer. Via mjuka grässtigar når vi den alltid lika vackra sjön Thingvallavatn.
Kundbetyg

5 av 5

4 omdömen 

Kjölur, 7 nätter inkl. flyg

18 jun 2019 -
Vi följer den gamla ridvägen Kjölur som i mer än 1000 år varit en länk mellan södra och norra Island. Dess historia är sammanvävd med landets historia och många av de gångna generationernas stridshistorier utspelas längs den här vägen. Naturens skönhet återfinns inte på många andra ställen och den lämnar ingen förbipasserande oberörd. Vi får uppleva en blandning av kända platser såsom Gullfoss och Geysir och vildmarker, glaciärer, ödslighet och heta källor.
Kundbetyg

4,9 av 5

8 omdömen 

Krýsuvík och Blå Lagunen, 5 nätter inkl. flyg

10 jun 2019 -
Turen bjuder på storslagna utsikter, först över södra Island och glaciärerna, sedan över området Reykjanes, Reykjavík och hela vägen bort till Snæfellsneshalvön.
Kundbetyg

4,8 av 5

9 omdömen 

Landmannalaugar, 7 nätter inkl. flyg

21 jun 2019 -
Turen startar från gården Fellsmúli nedanför vulkanen Hekla och tar oss till Landmannalaugar, en dal på det isländska höglandet som är bäst känd för sina färgglada bergskedjor, omfattande lavafält och naturligt heta källor. Vi kommer att rida över höglandet längsmed vulkanen Hekla tills vi når Landmannagrottan. Därifrån fortsätter vi sedan till Landmannalaugar. En höjdpunkt på turen är förstås att få bada i den varma floden!
Kundbetyg

4,8 av 5

5 omdömen 

Southern Comfort
4/5 nätter

Du rider spännande dagsturer i området kring Eldhestars gård och upptäcker fantastiska kontraster i den isländska naturen - från det snabbt strömmande glaciärvattnet i älven Ölfusá, över breda ängar och bergen till de varma, geotermiska bäckarna i Reykjadalur.
Kundbetyg

4,7 av 5

26 omdömen 

Sprengisandur, 7 nätter inkl. flyg

09 jul 2019 -
Vi upplever några av ytterligheterna i den isländska naturen: I syd rider vi på mjuka grässtigar längs floden Thjórsá och under ritten över de sandiga vidderna på Sprengisandur är Islands vildmark som allra mest påtaglig. Vi befinner oss då mitt emellan två av Islands största glaciärer; Vatnajökull och Hofsjökull. I den svalkande kylan från glaciärerna går ritten genom sten och sandöken. Som kontrast till detta tar vi ett bad i en naturlig varm källa. På vägen passerar vi berget Arnarfell som geografiskt se
Kundbetyg

5 av 5

1 omdömen 

Thorsmörk, 5 nätter

16 maj 2019 -
Rid genom dalen Thórsmörk, en av Islands vackraste platser. Vi börjar i den lummiga stadsdelen Fljótshlíd, fastställandet av en av de isländska sagorna. Därifrån rider vi in Thórsmörk, en av de vackraste dalarna på Island, som bara är tillgänglig genom att korsa glaciala floder.
Kundbetyg

4,8 av 5

12 omdömen 

Äventyr kring vulkanen, 4 nätter

16 maj 2019 -
Turen går över vulkanen Hengills svarta lava, in i Marardalur – en grön lockande dal som kallas för hästarnas dal. Vi rider vid foten av det sägenomspunna bergspartiet Jórukleif och fortsätter längs med stranden av Islands största sjö Thingvallavatn, nära den klyfta där islänningarna i århundraden hållit ting.
Kundbetyg

4,8 av 5

12 omdömen 

Barnens Island, 4-5 nätter

En upplevelse för hela familjen! Ta med barnen på en innehållsrik resa till Island! Upplev sagolandet med storslagna vattenfall, svarta lavastränder och en magisk natur som hämtad ur sagornas värld.
Kundbetyg

4,8 av 5

37 omdömen 

Den klassiska rundresan

Följ med på vår populära och klassiska rundresa till Island. Vi åker runt hela Island, och du får chans att besöka många av Islands mest kända platser. Vad sägs om fågelparadiset Myvatn, Europas största glaciär Vatnajökull, sprutande gejsrar och dundrande vattenfall?
Kundbetyg

4,8 av 5

137 omdömen 

Flyg och husbil

01 apr 2024 - 30 sep 2024
Med varma källor, glaciärer, fantastiska vyer och ett land fyllt till brädden med upplevelser, är det inte svårt att förstå varför Island varje år lockar till sig mängder av turister.
Kundbetyg

4,6 av 5

10 omdömen 

Island för familj och vänner (3-8 personer)

En klassisk familjeresa med privata turer. Fördelen med eget arrangemang är att ni får kvalitetstid med er familj och vänner, samt att ni själva bestämmer hur länge ni vill vara på sevärdheterna. Reseupplägget i denna resa tar er med till några av de största och mest klassiska sevärdheterna på Island.
Kundbetyg

4,9 av 5

9 omdömen 

Island runt med Norrsken & Snaefellsnes
10 nätter

01 okt 2024 - 01 mar 2025
Välkommen till vår mest omfångsrika Islandsresa. Med hyrbil tar ni er runt ön längs riksväg 1 och upplever den isländska naturens extrema och vackra sevärdheter. Kör över högplatåer, genom lavafält, längs vilda kuster, fjordar och storslagna glaciärer.

Island runt med Norrsken, 7 nätter

01 okt 2024 - 31 mar 2025
En klassisk hyrbilsresa där ni följer "ringvägen" - riksväg 1, som löper runt Island. Längs vägen passerar ni många vackra och fascinerande sevärdheter. Praktiskt taget varje timme upplever ni landets säregna förmåga att gång på gång skifta skepnad.
Kundbetyg

4,5 av 5

2 omdömen 

Isländsk weekend med hyrbil
4-5 nätter

02 feb 2021 -
Upplev det bästa från Islands sydkust med egen hyrbil. Ni bor tre nätter på samma hotell på sydvästra Island varifrån ni smidigt kan utforska den här delen av Island. Ni avslutar sedan resan på hotell i Reykjavík.
Kundbetyg

4,8 av 5

47 omdömen 

Klassiska sydkusten och Reykjavík, 5-7 nätter

Spendera tid bland magiska miljöer och upplevelser. Bada i naturligt uppvärmt vatten, åk på valskådning och upplev naturfenomenen längs sydkusten. Tid finns även för att bekanta er med Reykjavíks intensiva kultur- och musikliv.
Kundbetyg

4,7 av 5

50 omdömen 

Norra och Västra Island, 8 nätter

15 maj 2019 -
Här är resan för dig som vill dyka djupare ner i magiska västra och norra Island med hyrbil.
Kundbetyg

5 av 5

1 omdömen 

Nyårsresa till Island, 4 nätter

29 dec 2023 - 03 jan 2024
Fira in det nya året med varma bad, högklassig mat, sevärdheter och nyårsfyrverkerier under en helg i Reykjavík. För sjuttonde året i rad bjuder vi in dig och ditt sällskap att fira nyår i Reykjavík. Vi har kryddat paketet med det bästa vi har för Reykjavík med omnejd: bad i världsberömda Blå Lagunen under vinterhimlen, en tur till den mäktiga Gyllene Cirkeln och en unik galamiddag på självaste nyårsafton i Reykjavíks häftigaste byggnad Harpa med utsikt över hamnen.
Kundbetyg

4,5 av 5

71 omdömen 

Nyårsresa till Reykjavík, 4 nätter - Köpenhamn

29 dec 2022 - 03 jan 2023
Fira in det nya året med varma bad, högklassig mat, sevärdheter och nyårsfyrverkerier under en helg i Reykjavík. För sextonde året i rad bjuder vi in dig och ditt sällskap att fira nyår i Reykjavík. Vi har kryddat paketet med det bästa vi har för Reykjavík med omnejd: bad i världsberömda Blå Lagunen under vinterhimlen, en tur i mäktiga Gyllene Cirkeln och en unik galamiddag på självaste nyårsafton i Reykjavíks häftigaste byggnad Harpa med utsikt över hamnen.
Kundbetyg

4,8 av 5

4 omdömen 

Nyårsresa till Reykjavík, 4 nätter - Oslo

29 dec 2021 - 03 jan 2022
Fira in 2022 med varma bad, högklassig mat, sevärdheter och nyårsfyrverkerier under en helg i Reykjavík. Staden som är Islands huvudstad sägs vara bland de häftigaste städerna i världen när det kommer till att fira nyår och det här paketet är för dig som vill uppleva det bästa.
Kundbetyg

4,5 av 5

2 omdömen 

Specialerbjudande - Pärlor i Sydväst

01 sep 2024 - 30 apr 2025
Den här resan är ett specialerbjudande med begränsat antal platser för er som vill upptäcka sydvästra Islands pärlor med hyrbil samtidigt som ni bor närmare naturen på en gård med islandshästar. Resan bjuder på äventyr och fantastiska möjligheter till ridturer då ni bor bekvämt och mysigt på trestjärniga Hotel Eldhestar. Stannar ni fyra nätter får ni dessutom möjlighet att upptäcka Reykjavík.
Kundbetyg

4,5 av 5

4 omdömen 

Sydvästra Island med timrad stuga, 4-5 nätter

Det här är resan för er som vill upptäcka södra Islands magi och bo närmare den mäktiga naturen. Med hyrbil och boende i timrad stuga med hot tub kommer ni få både äventyr och avslappning. Stugan ligger perfekt för att upptäcka många av den här delen av Islands bästa sevärdheter såsom sydkusten och denGyllene Cirkeln med attraktionerna Þingvellir, Geysir och Gullfoss. Resan avslutas med ett besök i Reykjavík där ni själva väljer om ni stannar 1 eller 2 nätter.
Kundbetyg

4,8 av 5

4 omdömen 

Södra Island med Norrsken, 4/5 nätter

01 okt 2024 - 31 mar 2025
På Södra Island hittar du många av Islands mest kända sevärdheter. Färden kantas av intressanta naturupplevelser som majestätiska vattenfall, varma källor, glaciär och vulkaner.
Kundbetyg

5 av 5

2 omdömen 

Södra och västra Island med Norrsken, 7 nätter

01 okt 2024 - 31 mar 2025
På denna resa över västra och södra Island kommer ni att upptäcka en magisk natur med rasande, spektakulära vattenfall, kolsvarta lavastränder och flödande grönska. Förutom den pittoreska miljön får ni vara med om en historisk resa med början långt tillbaka i tiden. Dessa oupptäckta naturpärlor, som tagna ur en sagobok, blir ett minne för livet.
Kundbetyg

5 av 5

1 omdömen 

Weekendresa till Icehotel

01 dec 2024 - 01 apr 2025
Upplev Kiruna med vårat specialpaket till Icehotel. Detta fantastiska ishotel är ett konstprojekt som byggs upp varje år i byn Jukkusjärvi i Norra Sverige, helt byggt av snö och is.
Kundbetyg

4,9 av 5

8 omdömen 

Västfjordarna & Snaefellsnes, 7 nätter

15 maj 2019 -
Upplev de dramatiska Västfjordarna och den sagolikt vackra Snæfellsnes-halvön.
Kundbetyg

5 av 5

1 omdömen 

Västra Island med Snaefellsnes, 4/5 nätter

01 apr 2023 - 31 okt 2023
På västra Island får ni förutom möjlighet att upptäcka delar av Islands rika historia, även uppfyllas av det vidunderligt vackra och karga landskapet.
Kundbetyg

5 av 5

7 omdömen 

Västra och södra Island, 7 nätter

01 maj 2024 - 30 sep 2024
På denna resa över västra och södra Island kommer ni att upptäcka en magisk natur med rasande, spektakulära vattenfall, kolsvarta lavastränder och flödande grönska. Förutom den pittoreska miljön får ni vara med om en historisk resa med början långt tillbaka i tiden. Dessa oupptäckta naturpärlor, som tagna ur en sagobok, blir ett minne för livet.
Kundbetyg

4,8 av 5

17 omdömen 
Powered by Citybreak™   © 1999-2024 Visit Technology Group