Handlekurv

Fly og hotell

Vil du utforske Island og Reykjavik på egen hånd velger du vår fly- og hotellpakke til Reykjavik, hvor du selv bestemmer antall netter på hotell. Du kan velge å bestille transfer til/fra flyplassen og ditt hotell, samt velge fra vårt brede utvalg av utflukter og leiebil etter eget ønske.
Kundevurdering

4,5 av 5

143 Anmeldelser 

Island på en uke med guide

01 okt 2018 -
En gruppereise som tar dere med til noen av Islands mest kjente klassiske severdigheter, med fascinerende natur, spennende historie og avslappende geotermisk bad i Den blå lagune. Dere bor komfortabelt i Reykjavik og drar på dagsutflukter som guides av dyktige islandske guider. I løpet av reisen blir det godt med tid til å oppdage Reykjavik og ta del i den vakre byens tilbud av kultur, shopping, restauranter og fornøyelser.
Kundevurdering

4,5 av 5

90 Anmeldelser 

Klassisk Weekend, 3/4/5 netter

En variert tur som tar deg med rundt til Islands største og mest kjente attraksjoner. Den første natten tilbringer du i koselige Reykjavík, og den andre dagen får du oppleve landets naturfenomener med blant annet de varme kildene i Geysir og den mektige fossen Gullfoss. Den tredje dagen står du fritt til å styre formiddagen selv, og i løpet av ettermiddagen kan du ta et beroligende bad i den blå lagunes varme og mineralrike vann. De neste dagene kan du bestille noen av våre spennende aktiviteter.
Kundevurdering

4,5 av 5

265 Anmeldelser 

Romantisk Weekend, 4 netter

01 nov 2022 - 30 apr 2024
La tankene løpe fritt og nyt av en avslappende weekend på eksotiske Island. Denne reisen som inneholder både land og by, begynner med at dere trekker dere tilbake to netter på det elegante firestjerners hotellet i Selfoss sør på Island, i nærheten av Reykjavik. Her er tempoet rolig og omgivelsene fantastiske.
Kundevurdering

4,3 av 5

2 Anmeldelser 

Spaweekend i Reykjavik

Det er vanskelig å tenke seg en bedre sted for avkobling enn Reykjavik, med flere spa, deilig atmosfære og varme bad under bar himmel. På denne reisen får du et program spesielt egnet for rekreasjon, med besøk og behandling på Laugar Spa, Nordens største spa. Du bader i Den blå lagune, hvor vannet har en unik sammensetning av mineraler og alger med en velgjørende effekt på huden.
Kundevurdering

4,4 av 5

23 Anmeldelser 

Weekendreise med guide, 3/4 netter

01 apr 2021 -

En gruppereise som tar deg med til noen av de største og mest kjente klassiske severdighetene på Island. Under reisen guides du av en erfaren islandsk guide. Dere får her muligheten til å bli kjent med Reykjavik, dens omgivelser, historie og moderne samfunn i et lite mer konsentrert format.

Kundevurdering

4,5 av 5

64 Anmeldelser 

Fly og leiebil

For deg som vil reise på egen hånd på Island, er fly- og leiebil pakken et utmerket alternativ. Du bestemmer selv din reiserute og stopp, og kan velge og vrake blant alle de spennende severdigheter som fins langs veien.
Kundevurdering

5 av 5

2 Anmeldelser 

Island rundt, 7 netter

01 apr 2023 - 31 okt 2024
Du følger "ringveien" - riksvei 1, som går rundt Island. Stort sett hver eneste time opplever du landets eiendommelige evne til gang på gang å skifte utseende. Reisen går over høysletter, gjennom lavaområder og frodige jordbruksbygder, fantastiske kyster og fjorder med mektige fjell og isbreer som åpenbarer seg i horisonten. Langs veien passerer du mange av den islandske naturens aller mest ekstreme, vakre og fascinerende severdigheter. Du bor to netter i Reykjavik.
Kundevurdering

4,6 av 5

56 Anmeldelser 

Islandske høylandet, 7 netter

24 jun 2024 - 27 aug 2024

Det karrige islandske høylandet kalles gjerne «Europas siste villmark». Denne reisen tar deg med langs de urgamle ledene over høylandet, over Kjölur og inn til Landmannalaugar, veier som sjelden ser biler. Du vil oppleve steder som ligger veldig avsides til, og som er omgitt av meget variert og storslått natur. Selve reisen er en utfordring og en opplevelse i seg selv, hvor du krysser isbrebekker uten broer. Velkommen til Island!

Kundevurdering

4,2 av 5

6 Anmeldelser 

Sør-Island og Reykjavík, 7 netter

01 mai 2024 - 30 sep 2024

Denne reisen kombinerer naturopplevelser med god tid til å utforske Reykjaviks tilbud og puls. Reisen begynner sør på Island, hvor du finner mange av Islands mest kjente severdigheter, storslåtte fossefall, varme kilder, isbreer og vulkaner. De siste tre nettene tilbringer du i Reykjavik, som har et blomstrende og variert tilbud av kultur, shopping og uteliv.

Kundevurdering

4,8 av 5

6 Anmeldelser 

Sør-Island, 4/5 netter

01 apr 2023 - 31 okt 2024
På sør Island finner du mange av Islands mest kjente severdigheter. Ferden preges av interessante naturopplevelser, som majestetiske fossefall, varme kilder, isbreer og vulkaner. Dette er en intensiv reise for deg som på kort tid vil oppleve annerledes natur og samtidig få tid til å utforske Reykjavik.
Kundevurdering

4,6 av 5

25 Anmeldelser 

Den store Islandsreisen, 14 netter

01 mai 2022 - 30 sep 2023
Har du lyst til å oppleve alle Islands underverk på en og samme tur? Da er dette turen for deg og ditt reisefølge. Den store Islandsreisen tar dere rundt hele øya, til de bortglemte vest- og østfjordene og til Västmannaøyene. Bak hver sving åpenbarer det seg et enestående landskap og det er dette som gjør Island til en magisk destinasjon. Vi har utformet reisen så den kan gjennomføres i deres egen takt, uten stress og med god tid til legge inn valgfrie aktiviteter.

Eldhestars beste
6 dager/5 netter - hotell

01 mai 2023 - 30 sep 2024
På denne reisen får dere oppleve Eldhestars beste dagsetapper fra de forskjellige korte og lange turene på Sør-Island. Vi får oppleve Maradalur, Hestenes dal, fra tur nr. 13 - "Gullkorn i sør". Vi får også oppleve kratersjøene Kattartjarnir og dalen Reykjadalur fra tur nr. 9 – «Rundt vulkanen». Dessuten får vi oppleve tur nr. 6 «Strandturen – Dagstur deluxe». Til slutt får vi oppleve nasjonalparken Thingvellir på tur nr. 12, Thingvellir er en av to plasser på Island som står på UNESCOs verdensarvliste.

Eventyr rundt vulkanen
4 netter

01 mai 2019 -
Turen går over vulkanen Hengills svarte lava, inn i Marardalur – en grønn lokkende dal som kalles for hestenes dal. Dere rir ved foten av det sagnomsuste bergspartiet Jórukleif, og fortsetter langs med stranden av Islands største sjø Thingvallavatn, tett på den kløften der islendingene i århundrer har holdt regjering.
Kundevurdering

4,7 av 5

3 Anmeldelser 

Gullkorn i sør
8 netter - med fly

08 jun 2019 -
Denne turen byr på omvekslende ridning i en rikt varierende natur og tar dere til de fleste av Sør-Islands severdigheter. Mystiske og for mange ukjente veier leder dere til Marardalur, hestenes dal, som ligger gjemt bak forunderlige klippeformasjoner. Via myke gresstuer når dere den alltid like vakre sjøen Thingvallavatn. Dere besøker den urgamle tingsplassen, som en gang ble formet av stivnet lava.
Kundevurdering

4 av 5

1 Anmeldelser 

Kjölur
7 netter - med fly

18 jun 2019 -
Dere følger den gamle rideveien Kjölur som i mer enn 1000 år har vært en link mellom Sør- og Nord-Island. Dens historie er sammenvevd med landets. Naturens skjønnhet berører alle forbipasserende. Dere får oppleve en blanding av kjente steder, så som Gullfoss og Geysir, villmark, isbreer, ødemark og varme kilder.

Krysuvik og Blå Lagune
5 netter - med fly

10 jun 2019 -
Turen byr på storslagne utsikter. Først over Sør-Island og isbreene, senere over området Reykjanes, Reykjavik og helt til Snæfellsneshalvøya. Dere rir fra Vellir langs Islands største flod Ölfusá, ned til kysten der dere besøker en av landets mest sagnomsuste kirker, Strandarkirken.

Landmannalaugar
7 netter - med fly

21 jun 2019 -
Rideturen starter midt mellom tre isbreer på Sør-Island og går opp gjennom Landmannalaugar, en unik naturperle beliggende inne på det islandske høylandet, et område som anses å være Europas største villmark.

Southern Comfort
5/6 dager/4/5 netter

Dere rir i området rundt vulkanen Hengill og utforsker de storslagne kontrastene i den islandske naturen: det sterkt strømmende isbrevannet i floden Ölfusá, varme bekker i Reykjadalur, særegne klippeformasjoner – bare for å nevne noen av de spennende opplevelser som venter deg.
Kundevurdering

4,6 av 5

5 Anmeldelser 

Sprengisandur
7 netter - med fly

09 jul 2019 -
Turen går langs den gamle berømte veien over Sprengisandur – tvers over Island. Denne urgamle ferdselsveien gjennom landet synges det om i visen som starter med “Ridum, ridum...” (Á Sprengisandi). Dere får oppleve noen av ytterlighetene i den islandske naturen: I sør rider dere på myke gresstier langs floden Thjórsá og under ridningen over de sandfylte viddene på Sprengisandur er Islands villmark på sitt mest utrolige.

Thorsmörk, 5 netter - med fly

16 mai 2019 -
Ridningen går gjennom dalen Thórsmörk, en av Islands vakreste plasser, som en gang ble helliget til åsaguden Tor. Her forenes den grønne skogens med nærheten til isbreene Myrdalsjökull og Eyjafjallajökull.
Kundevurdering

4,5 av 5

4 Anmeldelser 

Southern Comfort
5/6 dager/4/5 netter

17 sep 2018 -
Dere rir i området rundt vulkanen Hengill og utforsker de storslagne kontrastene i den islandske naturen: det sterkt strømmende isbrevannet i floden Ölfusá, varme bekker i Reykjadalur, særegne klippeformasjoner – bare for å nevne noen av de spennende opplevelser som venter deg.

Vår klassiske rundreise!
6 netter

15 mai 2019 -
En gruppereise hvor vi reiser rundt hele Island, og du får mulighet til å besøke mange av de mest kjente stedene på øya. Hva med fugle-paradiset Mývatn, Europas største isbre Vatnajökull, sprutende geysirer og brusende fossefall? Vår guide er med under hele reisen, og forteller om Island og stedene vi besøker. Vår rundreise tar deg ikke bare med til de kjente severdighetene, den gir deg også et godt innblikk i Islands geografi og historie.
Kundevurdering

4,6 av 5

26 Anmeldelser 

Julebordstur til Reykjavík,
2-4 netter

14 nov 2019 -

En weekend i Reykjavik med utflukter, varme bad og islandsk julebord. Ved juletider er Reykjavik fascinerende vakker og stemningsfull med flotte juleutstillinger. Vi besøker Den blå lagune og tar et avslappende bad i det varme vannet. På Restaurant Reykjavíks utsøkte julebord kombineres de beste tradisjonelle islandske julerettene som lam og fisk med skandinavisk julemat.

Kundevurdering

4,3 av 5

6 Anmeldelser 

Islandsk weekend med leiebil

Opplev det beste fra Islands sørlige kyst med egen leiebil. Du bor tre netter på hotell et sted på det sørvestre Island og avslutter reisen på hotell i Reykjavík. Under hele reisen er du fri til å utforske det som lokker akkurat deg, og du har alle muligheter til å få oppleve både vulkaner, isbreer, svarte lavastrender, fosser og en verdensberømt geysir.
Kundevurdering

4,4 av 5

5 Anmeldelser 

Spesialtilbud - Perler i sørvest

01 sep 2022 - 30 apr 2024
Denne reisen er et spesialtilbud med et begrenset antall plasser for de som vil utforske det sørvestlige Islands perler med leiebil, samtidig som du bor nær naturen på en gård med islandshester. Reisen byr på eventyr og fantastiske muligheter til rideturer, siden du bor koselig og bekvemt på Hotel Eldhestar***+, et mekka for rideinteresserte. Herfra er det kort vei til mange av landets aller beste severdigheter. Hvis du overnatter i fire netter, får du dessuten mulighet til å utforske Reykjavík.
Kundevurdering

5 av 5

1 Anmeldelser 

505. SelfDrive Weekend (3/4/5n)


540. Leiebilsreise - Island rundt (7/8N)

01 mar 2019 -

Barnas Island, 4-5 netter

En opplevelse for hele familien! Ta med barna på en innholdsrik reise til Island. Opplev sagalandet med praktfulle fosser, svarte lavastrender og en magisk natur som hentet ut av eventyrenes verden. Bad i varme utendørskilder, besøk Reykjaviks dyrepark, ri på islandshest og utforsk det unike landskapet. Denne reisen har noe for hele familien!
Kundevurdering

4,4 av 5

10 Anmeldelser 

Eventyruke på Island

15 mai 2018 -
Den ultimate eventyrreisen til øya som byr på både is og flammer! Vår uke på Island inkluderer spennende og opplevelsesrike aktiviteter samt mange av Islands klassiske severdigheter som Island har å by på. Ta en tur på Solheimajökulls isblå isbreer, snorkle i Silfras krystallklare vann, se kokende vann bryte ut fra bakken ... denne reisen har alt og mye, mye mer. Velkommen til Island!
Kundevurdering

4,9 av 5

7 Anmeldelser 

Eventyrweekend på Island

En aktiv reise i det storslagne islandske landskapet! Weekenden starter med et forfriskende bad i det varme og mineralrike vannet i Den blå lagune. Den andre dagen drar vi til Solheimajökull for å vandre på den isblå breen!
Kundevurdering

3,3 av 5

3 Anmeldelser 

Fly og bobil på Island

01 apr 2024 - 30 sep 2024
Med varme kilder, hvite isbreer, vulkaner, fantastiske utsikter og et land fylt til randen med opplevelser, er det ikke vanskelig å forstå hvorfor Island hvert år lokker til seg mengder med turister. Opplev Island med kjør-selv ferie i en bobil. Den perfekte måte å oppleve landets naturfenomener og severdigheter i ditt eget tempo.
Kundevurdering

4,5 av 5

4 Anmeldelser 

Island rundt med Nordlys, 7 netter

01 okt 2022 - 31 mar 2024
Du følger "ringveien" - riksvei 1, som går rundt Island. Stort sett hver eneste time opplever du landets eiendommelige evne til gang på gang å skifte utseende. Reisen går over høysletter, gjennom lavaområder og frodige jordbruksbygder, fantastiske kyster og fjorder med mektige fjell og isbreer som åpenbarer seg i horisonten. Langs veien passerer du mange av den islandske naturens aller mest ekstreme, vakre og fascinerende severdigheter. Du bor to netter i Reykjavik.

Island rundt med Snaefellsnes og Nordlys, 10 netter

01 okt 2023 - 31 mar 2024

Du følger "ringveien", som går rundt Island. Bortimot hver time opplever du landets eiendommelige evne til gang på gang å skifte utseende. Reisen går over høysletter, gjennom lavaområder og frodige jordbruksbygder, langs fantastiske kyststrekker og fjorder med mektige fjell og isbreer som åpenbarer seg i horisonten.


Island rundt, 10 netter

01 apr 2023 - 31 okt 2024

Du følger "ringveien", som går rundt Island. Bortimot hver time opplever du landets eiendommelige evne til gang på gang å skifte utseende. Reisen går over høysletter, gjennom lavaområder og frodige jordbruksbygder, langs fantastiske kyststrekker og fjorder med mektige fjell og isbreer som åpenbarer seg i horisonten.

Kundevurdering

4,4 av 5

20 Anmeldelser 

Jakt på nordlyset i vinterlandskap, 7 netter

14 sep 2018 - 30 apr 2019
Det er vanskelig å slå vinter på Island, spesielt kombinert med nordlyset som står på toppen av manges ønskelister når det gjelder naturfenomener. Denne reisen er lagt opp for å maksimere muligheten for å få oppleve nettopp den kombinasjonen. Turen tar dere med til store deler av Sør-Island, fra Snæfellsnes-halvøyen i vest til Vatnajökull i Øst.

Klassisk familiereise til Island

En klassisk familiereise med egne turer og arrangementer. Fordelen med et eget arrangement er at dere får kvalitetstid med familie og venner, og at dere selv kan bruke tid til severdigheter etter eget ønske. Opplegget i denne reisen er å ta dere med til noen av de største og mest kjente klassiske severdighetene på Island. På dag nr. 2 møter dere landets naturfenomener ved blant annet de varme kildene ved Geysir og den mekti
Kundevurdering

4,8 av 5

4 Anmeldelser 

Klassiske Sørkysten og Reykjavik

Tilbring en uke med minneverdige opplevelser i magiske omgivelser. Bad i naturlig oppvarmet lyseblått vann, dra på hvalsafari og opplev flotte naturfenomen langs sørkysten. Det blir også tid til å bli kjent med Reykjaviks intensive kultur- og musikkliv. Dette er en reise som gir deg en perfekt introduksjon til Islands unike kultur og natur.
Kundevurdering

4,5 av 5

6 Anmeldelser 

Nord og Vest-Island

15 mai 2024 - 21 sep 2024
Dette er reisen for deg som vil dykke dypere ned i det magiske nordlige og vestlige Island med leiebil. I løpet av 9 dager kjører dere mellom underverkene som denne delen av øya har å by på.
Kundevurdering

5 av 5

1 Anmeldelser 

Nyttårstur til Reykjavík, 4 netter

Reykjavík sies å være en av de beste byene i verden å feire nyttår i, og denne pakken er for deg som vil oppleve det beste. På denne reisen kan du og reisefølget ditt nyte et bad i den verdensberømte Blå Lagune, dere får en norsk guide på en tur i den mye omtalte Gylne Sirkelen, dere får oppleve en magisk nyttårsfeiring med gallamiddag i Reykjavíks mest spennende bygning, Harpa.
Kundevurdering

4,5 av 5

11 Anmeldelser 

Superjeepweekend (3/4 netter)

En weekend i Reykjavik med en eventyrlig Superjeepsafari hvor du får se noen av Islands mest kjente klassiske severdigheter. Med superjeepen blir naturens hindringer en utfordring og en utrolig opplevelse for passasjerene. Superjeepen er en modifisert firehjulsdreven jeep, spesialutstyrt for å kunne klare det ujevne terrenget som leder til mange av Islands mest spennende mer utilgjengelige severdigheter.
Kundevurdering

4,9 av 5

14 Anmeldelser 

Sør- og Vest-Island med Nordlys, 7 netter

01 okt 2023 - 31 mar 2024
På denne reisen til Sør- og Vest-Island får dere oppleve magisk natur med ville, spektakulære fosser, kullsvarte lavastrender og frodig vegetasjon. Foruten det pittoreske miljøet får dere bli med på en historisk reise som begynner langt tilbake i tid. Disse urørte naturperlene er som hentet ut av en eventyrbok, blir minner for livet.

Sør- og Vest-Island, 7 netter

01 mai 2023 - 30 sep 2024
På denne reisen til Sør- og Vest-Island får dere oppleve magisk natur med ville, spektakulære fosser, kullsvarte lavastrender og frodig vegetasjon. Foruten det pittoreske miljøet får dere bli med på en historisk reise som begynner langt tilbake i tid. Disse urørte naturperlene er som hentet ut av en eventyrbok, blir minner for livet.
Kundevurdering

4,6 av 5

5 Anmeldelser 

Sør-Island med Nordlys, 4/5 netter

01 okt 2023 - 31 mar 2024
På sør Island finner du mange av Islands mest kjente severdigheter. Ferden preges av interessante naturopplevelser, som majestetiske fossefall, varme kilder, isbreer og vulkaner. Dette er en intensiv reise for deg som på kort tid vil oppleve annerledes natur og samtidig få tid til å utforske Reykjavik.

Sørvest Island med tømmerhytte

05 feb 2019 -
Dette er reisen for deg som ønsker å oppdage det magiske ved det sørlige Island og bo nærmere den mektige naturen. Med leiebil og overnatting i en tømmerhytte med badestamp vil du få både eventyr og avslapning. Hytta ligger perfekt til for å oppdage mange av de beste severdighetene i denne delen av Island, som Den gylne sirkelen med attraksjonene Þingvellir, Geysir og Gullfoss. Reisen avsluttes med et besøk i Reykjavík, der du selv velger om du vil bo en eller to netter.

Vest Island, 4/5 netter

01 mai 2023 - 30 sep 2023
På Vest Island kan dere i tillegg til å oppdage deler av Islands rike historie også oppleve det vidunderlig vakre og karrige landskapet. Med egen leiebil kan dere på egen hånd oppdage utstillinger, små kulinariske overraskelser og fascinerende naturopplevelser med majestetiske fosser, varme kilder, svarte lavastrender og vidstrakte isbreer.
Kundevurdering

4,3 av 5

3 Anmeldelser 

Vestfjordene & Snæfellsnes, 7 netter

01 mai 2022 -
Opplev de dramatiske Vestfjordene og den eventyrlig vakre Snæfellsneshalvøyen. Dette er en reise som tar deg til steder som ligger utenfor allfarvei og til et dramatisk og karrig fjordlandskap, til svarte lavastrender, vulkankratre og den myteomspunnede isbreen Snæfellsjökull.
Powered by Citybreak™   © 1999-2023 Visit Technology Group