Hem Tillbaka Varukorg Skriv ut

Jägarbostaden i Fulltofta strövområde

Område: Hörby/Mittskåne, 
Jägarbostaden ligger i Fulltofta strövområde, omgiven av mäktig bokskog och med utsikt över Ringsjön. Fulltofta Naturcentrum ligger en bit bort med café, utställning och mycket kul för barn. Utanför finns ett tiotal stigar och Skåneleden passerar i närheten.

Huset är i två plan med tre sovrum, varav två på ovanvåningen. Utöver de 6 bäddarna finns också en bäddsoffa i vardagsrummet. Här finns fullt utrustat kök (spis, ugn, kyl och frys, mikrovågsugn och diskmaskin) och matplats för 6-8 gäster. Husets nedanvåning är rullstolsvänlig.

Från ovanvåningens sittgrupp och från uteplatsen får du fin vy över nejden och Ringsjön. I allrummet finns kamin för mysiga höst- och vinterkvällar. Av de två toaletterna är en tillgänglighetsanpassad. Det finns barnstol och barngrind i trappan från ovanvåningen. Utanför finns stor trädgård med utemöbler och grill.

Fulltofta Naturcentrum ligger en dryg kilometer bort och här finns interaktiv utställning och café. Utanför finns flera markerade stigar, varav några är rullstols- och barnvagnsvänliga. Det finns skogslek, detektivrunda för barn, grillplatser och trädpromenad. Skåneleden passerar här och närmsta granne är Kvarnbacka islandshästar som arrangerar ridturer.

Stugan kan hyras ett dygn, weekend (fredag-söndag) eller hel vecka. Det är inte tillåtet med fler boende än antal bäddar i stugan. Incheckning är normalt kl 15, utcheckning kl 11. Men hör gärna av dig till Fulltofta Naturcentrum om du har andra önskemål, så försöker vi lösa det (lite beroende på övriga bokningar).

Vid incheckning hämtas nyckel på Fulltofta Naturcentrum efter överenskommelse om tiden.

Du tar själv med sänglinne, handdukar, toalett- och hushållspapper. Lite ved ingår, och det går att köpa mer på plats. Du städar själv stugan efter dig. Städutrustning finns.

Tillägg:
Följande tillägg kan du boka direkt via Fulltofta Naturcentrum, via meddelandefältet i bokningen. Betalas vid incheckningen.
Barnsäng och barnstol (lånas)
Ved (ingår i hyran, kan köpa till mer)
Städning (1000:-)

Övriga upplysningar:

Alternativ:Jägarbostaden
Nej
Ja  

Faciliteter

Barnvänligt
Handikappvänligt
Uteplats
Braskamin/Öppen spis
Kaffebryggare/Vattenkokare
Diskmaskin
Naturnära
Djurfritt i objektet
Rökfritt
Egen tomt
Skogsmiljö
Fullt utrustat kök
Slutstäd finns att köpa
Powered by Citybreak™   © 1999-2019 Visit Technology Group