Tilbake Handlekurv Skriv ut

Quality Straand Hotel

Vrådal
     
Aktivitetshotellet med historie og tradisjon i veggene!
Vrådal Panorama Skisenter ligger ca. 5 kilometer fra hotellet og tilbyr nedfarter som passer både nybegynnere og erfarne skiløpere. En 8–seters stolheis gjør at det sjelden er kø. På ettermiddagen er det alltid en After-ski å gå til.
Built in year: 1864
Renovated in : 2010
Antall rom: 125
Antall etasjer: 3
Antall barer: 3
Antall restauranter: 2
Antall møte-/konferanserom: 22
Åpningstider (resepsjon): hele døgnet
Hotellet åpnet i 1864 og eies og drives i dag av samme familie som den gang. Hotellet fremstår i dag som et moderne kurs-, konferanse- og ferie hotell. Både sommer og vinter tilbyr vi en rekke aktiviteter og mange av dem finnes rett utenfor døren! I tillegg til koselige rom i flere størrelser, tilbyr hotellet 2 restauranter, vinkjeller, 2 barer, 1 pub, stor solterrasse, peisestue, salonger, svømmebasseng, trimrom og sauna.

Aktiviteter er av stor betydning for at våre gjester skal trives.
Om sommeren har vi vårt eget sommereldorado ved innsjøen Nisser. Her er sandstrand, stort lekeområde, utleie av robåter og kanoer, beach volleyball og sommerrestaurant. I tillegg byr vi på Skandinavias høyeste utendørs klatretårn på 12 meter.

Fra hotellets egen brygge går veteranbåten M/S Fram på sightseeingturer fra mai til oktober.
Om vinteren tilbyr vi skibuss til våre gjester. Vrådal Panorama Skisenter ligger ca. 5 kilometer fra hotellet og tilbyr nedfarter som passer både nybegynnere og erfarne skiløpere. En 8–seters stolheis gjør at det sjelden er kø. På ettermiddagen er det alltid en After-ski å gå til.

For dem som skal ta vare på det faglige kan vi tilby en svært moderne konferanseavdeling. Her er det plass til alt fra 2 til 400 personer og det kan rigges til både underholdning, moteshow, og stormøter.

Tog
60 km til Bø Stasjon

Flyplass
150 km til Sandefjord Lufthavn, Torp

By
110 km til Skien

Bus stop
300 m til Vrådal
Powered by Citybreak™   © 1999-2018 Visit Technology Group