Tillbaka Varukorg Skriv ut

Gryts Varv Hotell & Konferens

Valdemarsvik/Östergötland
     
Direkt vid havet finner ni Gryts Varv Hotell & Konferens. Vi har en unik anläggning där restaurangen, konferenslokalerna och majoriteten av hotellrummen har härlig havsutsikt. Njut av miljön och lugnet. Niklas Hellsing, Årets Östgöta kock 2011 och 2007. Ser till att våra gäster serveras god och vällagad mat.
Gryts Skärgård med dess vackra öar är vida känd för sitt natursköna läge på ostkusten. Precis vid havet finner ni Gryts Varv Hotell & Konferens. Vi har 26 rum och flera konferenslokaler. Maten tillagas av förstklassiga råvaror och utifrån så närproducerade råvaror som möjligt. Menyn består av såväl klassiska som innovativa rätter - och naturligtvis med en smakupplevelse av havet som glittrar alldeles utanför restaurangborden. Vinlistan anpassas efter maträtterna för bästa samspel.

Kommer ni båtvägen kan ni lägga till i vår gästhamn precis framför restaurangen. Varvet erbjuder förvaring för båtar up till 440 ton. Vi är medlemmar i hotellkedjan Petit Hotel - "dom små hotellen med de stora köken"
Powered by Citybreak™   © 1999-2020 Visit Technology Group