Tillbaka Varukorg Skriv ut

KustCamp Ekön / Camping

Valdemarsvik/Östergötland
     
KustCamp Ekön hittar du i Östergötlands yttersta havsband. Fantastiska badklippor med vy över hav och farled. Nytt servicehus med toppstandard. Kök med havsutsikt. Nya stabila platser för husbilar. Ca 230 campingtomter samt två tält-fält.
Eftersom platserna följer naturen finns det möjligheter till både sol och skugga. Utsikt över vatten från nästan alla tomter. Nytt servicehus med toppenstandard. Kök med havsutsikt och diskmaskiner som diskar på 3 min. Familjeduschar.

Hela skärgården är ett äventyr, så hyr en motorbåt (styrpulpet), en nybörjar- eller havskajak, packa utflyktskorgen och åk ut till en egen ö i skärgården.

Under högsäsongen kan du delta i allsång och musikunderhållning, och åka med Skärgårdslinjen ut till öarna. Vandra på Östgötaleden, den går genom campingen. 4 km till golfbana. Nu 25 nya säsongsplatser.

Anlägningen erbjuder fullservice alla helger från vecka 17 till vecka 36.

Restaurangen har ny krögare som närmast kommer från välrenommerade krogen Torget1 i Gamleby. Håkan och Greta, som det nya krögarparet heter, ser till att du har ett härligt utbud av vällagad mat att välja på.

Incheckning från 15.00 och avresa senast 14.00.
Powered by Citybreak™   © 1999-2021 Visit Technology Group