Tillbaka Varukorg

Boka paket online

Ankomst:
Avresa:
 
Antal rum:

Rum 1:
Vuxna:
Barn:

Sparka dig trött och glad på Larsbogård

Ta med familjen på ett magkittlande vinteräventyr, och utforska Hälsinglands isiga skogsvägar på en gammaldags sparkstötting. Mellan sparkturerna njuter ni av hemlagad, ekologisk och lokalproducerad mat.
Pris från

3350 SEK

Per person

Myshelg med familjen på Larsbogård

Upplev stillheten och snön på Larsbogård under en avkopplande familjehelg. Hemlagat, ekologiskt och lokalproducerat står på menyn. En tur med häst toppar en mysig och rofylld helg.
Pris från

3350 SEK

per person

Familjemete i Enånger

Han gick upp i ottan, då dagen var ny och luften sval. Satte sig vid sjökanten med metspö, eller tog båten och rodde ut till ett bra abborrställe... Ibland gick han längs bäcken med kort rev på lång vidja och försökte överraska bäcköringen i höljorna...
Pris från

2050 SEK

per person

Svampplockning i Enånger

Under ett spännande dygn i skogens djup, blir du guidad och vägledd bland soppar, skivlingar och tickor! Med hjälp av kunnig svampguide får du lära dig mer om bra matsvampar! Du lär dig om flera läckerheter, du knappt visste fanns!
Pris från

2100 SEK

per person

Skogssafari i Enånger

Ta med de små på familjeäventyr! Med lupp och förstoringsglas och guide
tar du med hela familjen ut på upptäcktsfärd, förundras över hur svampar, småkryp, fiskar, musslor och andra skogslevande arter lever och överlever tillsammans här i Hälsingeskogen
Pris från

3 250 SEK

per person
Powered by Citybreak™   © 1999-2019 Visit Technology Group