Hem Tillbaka Varukorg

Boka paket online

Område:
Specifik anläggning:
Kategori:
Ankomst:
Avresa:
 
Antal:

Rum, rum 1:
Vuxna:
Barn:

Rum med frukost och gårdsvisning

Att bo på en Hälsingegård är lite som ett boende på en bed&breakfast stora skillnaden är att dessa gårdar erbjuder en unik bevarad miljö i vissa fall från medeltiden.
Pris från

800 SEK

per person

Bo på Hälsingegård Erik-Jons

Välkommen till Erik-Jons en hälsingegård med anor från 1700-talet. Här kan du bo med full komfort mitt bland de stora hälsingegårdarna i Näsbyn, 4 km norr om Alfta. Boendet är öppen för uthyrning året runt.
Pris från

850 SEK


Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar.
Pris från

800 SEK

per rum

Boende och guidning på två Världsarvsgårdar

Anläggning: Långhedgården
Paket med boende på Långhedgården Bed & Breakfast, kombinerat med guidad visning av världsarvsgårdarna Pallars och Jon-Lars i Långhed, Alfta. Passar dig som är kulturhistoriskt intresserad.
Pris från

1 000 SEK

per person

Bo på Hälsingegård- Ystegårn Hillsta

Övernatta i en hälsingegård från 1747. Bo på Hälsingegård i en kulturhistorisk miljö. Vi erbjuder två rum för uthyrning som är belägrade i den fantastiska Hälsingegården Ystegårn i Hillsta.
Pris från

1 100 SEK

per rum

Tunnbrödsweekend på Hälsingegården Bommars

Koppla av med en helg i tunnbrödets tecken. Var med och elda upp ugnen, lär dig kavla ut brödet tunt, grädda det och få med dig känslan av Hälsingland. Bo tillsammans med de andra deltagarna i vacker allmogemiljö.
Pris från

2 275 SEK

per person

Bo på Fäbodvall i sommar

En weekend i mycket avkopplande miljö med skogens närhet och fin utsikt ut över bergen
Pris från

2 300 SEK

weekend

Bo på Frägsta Hälsingegård med middag

Unikt erbjudande, Italiensk middag och boende på ett av Hälsinglands bondeslott, Frägsta Hälsingegård iklädd vinterskrud!
Pris från

1 150 SEK

per person

Bo på Hälsingegård Per-Anders, Långhed med gårdsvisning

En levande hälsingegård och kulturjordbruk vackert belägen efter Stora Hälsingegårdars Väg med närhet till kulturstig och gränsande till den brusande Hässjan, där det finns både linsläkt och f.d. kvarn.
Pris från

1 250 SEK

per person

Bo på Hälsingegård Pallars, Älvkarhed med gårdsvisning

Hälsingegården Pallars är en köpmangård och f.d. lanthandel helt i originalskick med en unik handsvarvad pärlfrans, handhyvlad väggpanel och alla fönster i original.
Pris från

1100 SEK

per person

Bo i stugan i skogen och njut av vackra hälsingegårdar

Vackert belägen i skogen utanför Alfta ligger Forrest – den nybyggda timrade stugan är inspirerad av lugn och ro och inredd med de bekvämligheter du önskar. Kök och samlingsrum, toalett och två sovrum med plats för fyra personer inomhus.
Pris från

2 000 SEK

per natt
Powered by Citybreak™   © 1999-2018 Visit Technology Group