Hem Varukorg

Cykla på Hasselö

20 maj 2017 - 16 sep 2017
Ta skärgårdsbåten från Västervik till Hasselö och upplev Hasselö och naturreservatet Sladö med cykel.
Pris från

300 SEK

per person

Dagsutflykt till Hasselö (stor)

20 maj 2017 - 16 sep 2017
Välkommen till familjevänliga Hasselö och naturreservatet Sladö, två av skärgårdens mest levande öar. Resan börjar med skärgårdsbåt från Västervik. På Hasselö väntar en fin resa med traktor och vagn från Hasselö Sand till Restaurang Sjökanten eller alternativt en cykeltur på egen hand. På restaurangen är en härlig skärgårdsbuffé med smaker från Tjust skärgård framdukad, i den genuina miljön bland båthus och sjöbodar.
Pris från

500 SEK

per vuxen

Dagsutflykt till Hasselö med guidad rundtur

20 maj 2017 - 16 sep 2017
Följ med till en av skärgårdens mest levande öar och få inblick i livet i skärgården idag och förr. Båtresa med M/S Freden från Västervik, guidad fyrhjulingstur runt Hasselö och Sladö tillsammans med fiskare Tomas Liew som berättar intressant om skärgårdens nutid och historia och skärgårdsbuffé på Restaurang Sjökanten.
Pris från

595 SEK

per vuxen

Fredagsutflykt till Hasselö (året runt)

Postbåten tar er från Gränsö kanal till Hasselö. På ön väntar en god lunch och en guidad rundtur med fyrhjuling och vagn, tillsammans med fiskare Tomas Liew.
Pris från

470 SEK

per person

Midsommar på Hasselö

23 jun 2017 - 24 jun 2017
Hasselö är en levande skärgårdsö utanför Västervik - en idyll för dig som vill fira traditionell svensk midsommar. Båten avgår från Skärgårdsterminalen i Västervik och väl framme på ön, väntar era cyklar så att att ni kan ta er runt i de vackra omgivningarna. Vill du hellre åka fyrhjuling och vagn så finns den möjligheten. På Restaurang Sjökanten serveras midsommarbuffé med lokala råvaror från Smålands skärgård och inland och på eftermiddagen bjuds det upp till dans kring midsommarstången.
Pris från

500 SEK

per vuxen
Powered by Citybreak™   © 1999-2018 Visit Technology Group