Varukorg

Kulinariskt upplevelsepaket i Nordic Cookery-anda (2-dagars)

Följ med på Tareq Taylors Nordic Cookery-resa runt om i Halmstad. Varför inte bjuda dig och någon du tycker om på samma upplevelse som Tareq?

Boka ditt eget upplevelsepaket här.
Bo på Kvibille Gästgivaregård och njut av en kulinarisk upplevelse med inslag från Nordic Cookery samt en utflykt i vackra omgivningar.

I paketet ingår: två övernattningar (del i dubbelrum) inklusive två frukostar, fyrarättersmeny och en picknikkorg. Möjlighet att hyra elcykel finns 250:-/dag och hyra cykelhjälm 60:-/dag.
Pris från

2595 SEK

per person

Smak av Falkenberg på cykel – 2 nätter

Under två cykeldagar och två övernattningar kommer du att få uppleva goda smaker av Falkenberg. Ni bor på Grand Hotel i Falkenberg som ligger precis vid ån Ätran mitt i centrum.
Pris från

1685 SEK

per person

Smak av Falkenberg på cykel - 3 nätter

Under två cykeldagar och tre övernattningar kommer du att få uppleva goda smaker av Falkenberg. Ni bor på Grand Hotel i Falkenberg som ligger precis vid ån Ätran mitt i centrum.
Pris från

2270 SEK

per person

Upplev det historiska Halland på cykel (2-dagars)

Halland är full av historiska platser. Cykla på Kattegattleden mellan Laholm och Falkenberg och känn historiens vingslag. Bo på hotell eller vandrarhem i anrika byggnader. 


Kattegattleden slingrar sig fram genom det karaktäristiska kustlandskapet, och sträcker sig 37 mil mellan Helsingborg och Göteborg


Upplev Kattegattleden mellan Halmstad & Falkenberg – 2 nätter!

01 jun 2016 - 31 dec 2016
Kattegattleden mellan Halmstad och Falkenberg slingrar sig fram genom

det karaktäristiska kustlandskapet

och bjuder på avstickare till spännande besöksmål.

Utmed leden finns flera härliga badstränder.
Pris från

260 SEK

per person
Powered by Citybreak™   © 1999-2018 Visit Technology Group