1. Gör ditt val   2. Min bokning   3. Betalning   4. Bekräftelse
Tillbaka
Pris från

1535 SEK

per person

Cykelpaket inkl. boende

30 apr 2018 - 15 sep 2018
Upplev Visby och Gotland från cykelsadeln. Ta dig fram på ringlande småvägar längs med havet och kombinera frisk luft med skön avkoppling. Runt hela Gotland finns fina cykelleder kantade av vacker natur och havet är aldrig långt borta.

I cykelpaketet ingår personbiljett på färjan tur/retur, övernattning i BB-rum inkl. frukost eller stuga/lägenhet med självhushåll och 3-växlad cykel. Du avgör sen hur länge du vill stanna, dygn eller veckovis.
I cykelpaket erbjuder vi boende intill havet och stranden i semesterbyn Visby Gustavsvik c:a 4 km norr om Visby hamn. Från Gustavsvik är det lätt att ge sig ut på korta utflykter som längre strapatser. Fina utflyktstips norrut är badstranden i Brissund, Krusmyntagården och Lummelundagrottorna och söderut är det perfekt att cykla på strandpromenaden längs med havet in till centrala Visby. Är det för långt att cykla är det inga problem att ta med sig cykeln på kollektivtrafik-bussarna mot en liten avgift, i mån av plats.

I Gustavsvik kan du välja att bo i mindre Bed & Breakfast rum inkl. frukost eller i stugor/lägenheter med självhushåll. Till varje boende hör en egen möblerad uteplats där det är skönt att slå sig ner efter en dag på cykelsadeln. I semesterbyn är det nära till bad och barnen kan leka fritt på härliga grönytor, runt Visby Gustavsvik finns också den fina naturstigen ”Hälsans stig” och motionsspår. Kvällstid kan man bege sig in till staden eller välja att koppla av i Gustavsviks restaurang.

När du ankommer Visby med färjan promenerar du c:a 300 meter till Gotlands cykeluthyrning i inre hamnen där du hämtar ut din cykel. På den beger du dig sen vidare till Gustavsvik för incheckning i boendet. Vill du hämta ut din cykeln i samband med incheckningen i semesterbyn kontaktar du cykeluthyrningen för att få den utkörd.
Powered by Citybreak™   © 1999-2019 Visit Technology Group