1. Gör ditt val   2. Min bokning   3. Betalning   4. Bekräftelse
Tillbaka

Besök hos Tomten

24 nov 2017 - 17 dec 2017
I en glänta djupt in i skogen ligger Tomtens by som är lika varm och välkomnande som huvudpersonen själv. Tomtebyn är en spännande plats för barnen där Tomten berättar fängslande historier och tar sig tid att lyssna på barnens önskemål. Boka en Tomteweekend och upplev Gotland i vintertid med familjen.
När vi försiktigt smugit oss fram till tomtens stockstuga, så öppnar han dörren till sin lilla timmerstuga och berättar om sina och nissarnas aktiviteter i Tomtebyn. Vi kommer bland annat att få uppleva nissarnas sovsal, nissarnas kyrka och nissarnas skola”.

2016 flyttade Tomten till Gotland och Hejdeby. Här får Tomten och hans nissar energi och tid att förbereda julens viktigaste uppdrag, att bry sig om barnen. När det börjar närma sig jul öppnar Tomten upp sin och nissarna by och välkomnar barnen och deras familjer in till besök.

I Tomtepaketet reser ni med färjan på fredagen med ankomst i Visby på eftermiddagen eller sen kväll. Väl framme i Visby hamn går ni rakt över gatan till hotell Scandic Visby för incheckning. Efter en god hotellfrukost på lördag morgon finns det tid att strosa runt i Visby och julhandla på julmarknader och i butiker innan det är dags att besöka Tomten.

Kl. 14 avgår bussen från hotellet mot Tomtebyn. Bussturen tar cirka 20 minuter, åter till Visby går bussen kl. 16. Att tänka på inför Tomteturen är att ha varma kläder och varma skor och om man vill en ryggsäck med varm dryck i termos samt korv att grilla över tomtens lägereld.

På lördagskvällen och söndagen finns god tid att njuta av hotellets bubbelpool, god mat, julmarknader, konserter och andra evenemang som hör julen till innan färjan tar er tillbaka hem på söndag eftermiddag.

Paketet är öppet för ankomst fredag-söndag 24 november-16 december. Paketet innehåller personbiljett tur och retur med färjan, boende två nätter i dubbelrum eller familjerum inkl. frukostbuffé på Scandic Visby samt bussbiljett tur och retur och entré till Tomtebyn. För den som vill finns det möjlighet att boka picknickpaket med varm dryck i termos, kall dricka, smörgås eller varm korv med bröd.

Historik
Tomteverksamheten startade 1998 och besöken har ständigt ökat år efter år. 2015 blev det rekord med över 17.000 besökare! Efter 18 år tvingades Tomten att stänga sin tomteverksamhet i Norrköping. Istället tog han sitt pick och pack inklusive hela Tomtebyn, och under 2016, flyttade han till Gotland.


Powered by Citybreak™   © 1999-2017 Visit Technology Group