Startsida
Logga inBokningshjälpFrågor & svarResevillkor

Stug & Lägenhetspaket Visby Gustavsvik

01 apr 2018 - 02 sep 2018
Njut av sommaren på Gotland, boka vårt stug & lägenhetspaket och upplev ett härligt resmål för hela familjen. Paketet innehåller boende i stuga eller lägenhet med självhushåll och personbiljett tur och retur med färjan. Ni avgör själv hur länge du vill stanna, dygn eller veckovis.
Vi erbjuder boende i vacker miljö intill havet och stranden i Visby Gustavsvik. Semesterbyn ligger 4 km norr om Visby hamn. Här kan du koppla av och njuta av lugnet med närhet till stadens utbud. Låt barnen leka fritt på härliga grönytor, bada, sola och svalka er med glass i stora lass!

I Gustavsvik kan du välja att bo i mindre Bed & Breakfast rum inkl. frukost eller i stugor/lägenheter med självhushåll. Till varje boende hör en egen möblerad uteplats där det är skönt att slå sig ner efter en dag med aktiviteter.

Utforska omgivningarna, promenera och cykla på strandpromenaden längs med havet in till centrala Visby. Ta bilen eller cykla norrut till Lummelundagrottorna c:a 10 km och besök Gotlands mest besökta sevärdhet, en spännande upplevelse för både stora och små. Ett begränsat antal cyklar finns att hyra på plats i semesterbyn. Vill du vara garanterad en hyrcykel under din vistelse på Gotland så kan du förboka en cykel vid bokningstillfället. Cykeln hämtas ut hos cykeluthyrningen i Visby hamn.
Powered by Citybreak™   © 1999-2018 Visit Technology Group
Onlinebokningen www.gotlandsresor.se tillhandahålls av Gotland Promotion