Startsida
Logga inBokningshjälpFrågor & svarResevillkor

Stug & Lägenhetspaket Visby Gustavsvik

09 nov 2017 - 31 maj 2018
Njut av sommaren på Gotland, boka vårt stug & lägenhetspaket och upplev ett härligt resmål för hela familjen. Paketet innehåller boende i stuga eller lägenhet med självhushåll och personbiljett tur och retur med färjan. Ni avgör själv hur länge du vill stanna, dygn eller veckovis.
Vi erbjuder boende i vacker miljö intill havet och stranden i Visby Gustavsvik. Semesterbyn ligger 3 km norr om Visby hamn. Här kan du koppla av och njuta av lugnet med närhet till stadens utbud. Låt barnen leka fritt på härliga grönytor, bada, sola och svalka er med glass i stora lass!

På området finns 8-bäddsstugor som är omtyckta bland familjer. Stugorna är byggda i naturskön omgivning med egna träterasser som vetter mot havet. Från stugorna är det 50-100 meter till havet och stranden där man kan njuta av svalkande dopp och en fantastisk solnedgång. Stugorna är 86 kvm med öppen planlösning med kombinerat kök och allrum med TV. Köket är fullt utrustat för självhushåll med spis, ugn, mikro, kyl/ frys, kaffebryggare och vattenkokare. Varje stuga har fyra sovrum med två enkelsängar i varje sovrum och toalett och dusch i varsitt separat rum. Tillgång till fri Wi-Fi.

Vi erbjuder också lägenheter på området med 4-6 bädds lägenheter. Lägenhetshusen är byggda i två plan med loftgångar på det övre planet. Till varje lägenhet hör en möblerad uteplats som vetter mot havet antingen i markplan eller på loftgång. Lägenheterna ligger vackert i övre kanten på området med utsikt över grönområdet, stugorna och havet som skymtas mellan träden. Från lägenheterna är det 150 meter till havet och stranden.

Varje lägenhet har kombinerat kök/allrum med TV. Köket är utrustat för självhushåll med spis, ugn, mikro, kyl/frys, strykjärn, strykbräda, kaffebryggare och vattenkokare. Dusch/wc. De mindre lägenheterna är 42 kvm och har två sovrum med två enkelsängar i varje rum och de större lägenheterna är 48 kvm och har två sovrum med två enkelsängar i varje rum + en bäddsoffa för 1-2 personer i allrummet. Alla lägenheter har fri Wi-Fi.

Utforska omgivningarna, promenera och cykla på strandpromenaden längs med havet in till centrala Visby. Ta bilen eller cykla norrut till Lummelundagrottorna c:a 10 km och besök Gotlands mest besökta sevärdhet, en spännande upplevelse för både stora och små. Ett begränsat antal cyklar finns att hyra på plats i semesterbyn. Vill du vara garanterad en hyrcykel under din vistelse på Gotland kan du förboka en cykel hos Gotlands cykeluthyrning. Cykeln hämtas ut hos cykeluthyrningen i Visby hamn.

Powered by Citybreak™   © 1999-2017 Visit Technology Group
Onlinebokningen www.gotlandsresor.se tillhandahålls av Gotland Promotion