Startsida
Logga inBokningshjälpFrågor & svarResevillkor

Bed & Breakfastpaket Visby Gustavsvik

08 nov 2017 - 31 maj 2018
Bo i Bed & Breakfast rum intill havet och stranden 3 km norr om Visby hamn. Paketet innehåller övernattning inkl. sänglinne, frukost och slutstädning samt personbiljett tur och retur med färjan och är bokningsbart alla dagar i veckan.
Sedan 2013 kan vi erbjuda boende i bed & breakfast rum i Visby Gustavsvik. Varje dubbelrum är 11 kvm med 1-2 separata bäddar, dusch/WC, kylskåp, TV och vattenkokare. Till varje Bed & Breakfast rum hör en möblerad uteplats som vetter mot havet antingen i markplan eller på loftgång. Rummen är utspridda i två hus med 2-plan och intill boendet finns en rymlig parkering där man kan ställa bilen. I dagsläget är Wi-Fi begränsad men arbete pågår för att få den bättre. Under tiden hänvisar vi till surfzonen i och runt restaurangen.

I Visby Gustavsvik bor man i avkopplande miljö med närhet till stadens utbud. De enkla men bekväma rummen passar både den som letar efter en prisvärd övernattning eller den som vill bo en hel semestervecka. Från rummen är det 50-150 meter till havet och stranden där man kan njuta av svalkande dopp och en fantastisk solnedgång. När man bokar ett Bed & Breakfast rum ingår sänglinne, frukost och slutstädning. Frukosten serveras i restaurangen cirka 50 meter från boendet.

Powered by Citybreak™   © 1999-2017 Visit Technology Group
Onlinebokningen www.gotlandsresor.se tillhandahålls av Gotland Promotion