Startsida
Logga inBokningshjälpFrågor & svarResevillkor

Bed & Breakfastpaket Visby Gustavsvik

30 apr 2018 - 02 sep 2018
Bo i Bed & Breakfast rum intill havet och stranden 4 km norr om Visby hamn. Paketet innehåller övernattning i dubbelrum inkl. sänglinne, frukost och slutstädning samt personbiljett tur och retur med färjan och är bokningsbart alla dagar i veckan.
På Visby Gustavsvik finns 64 bekväma Bed & Breakfast rum. Varje dubbelrum är 11 kvm med 1-2 separata bäddar, dusch/WC, kylskåp, TV och vattenkokare. Till varje Bed & Breakfast rum hör en möblerad uteplats i markplan eller i loftgång. Rummen är utspridda på området - 40 av rummen ligger i två 2-planshus med parkering intill boendet. De övriga 24 Bed & breakfast rummen ligger i enplan lite närmare havet.

I Visby Gustavsvik bor man i avkopplande miljö med närhet till stadens utbud. De enkla men bekväma rummen passar både den som letar efter en prisvärd övernattning eller den som vill bo en hel semestervecka. Från rummen är det 50-150 meter till havet och stranden där man kan njuta av svalkande dopp och en fantastisk solnedgång. När man bokar ett Bed & Breakfast rum ingår sänglinne, frukost och slutstädning. Frukosten serveras i restaurangen cirka 50 meter från boendet. Wifi är begränsad.

Powered by Citybreak™   © 1999-2018 Visit Technology Group
Onlinebokningen www.gotlandsresor.se tillhandahålls av Gotland Promotion