Tillbaka Varukorg Skriv ut

Elisefarm - Mitt i Skåne

Sverige
     
Elisefarm är en anläggning som erbjuder dig en avkopplande miljö med alla faciliteter som du behöver för att få en bra upplevelse! Här finns hotell, restaurang, konferens & golf på ett och samma ställe. Anläggningen är öppet året om och vårt ledord är kvalité.
Spela en av Europas bästa nya banor!

Söker du en utmanande golfupplevelse, ett boende mellan 1: tee och 18:e green och en smakupplevelse som följer säsongens variationer, så ska du besöka Elisefarm Golf Club. Elisefarm är rankad som en av Europas 10 bästa nya banor av den amerikanska tidningen The Golfers Magazine och hamnade på 11:e plats i Golf Digest bedömning av Sveriges 50 bästa banor.

Herrgården och kringliggande byggnader har anor från 1700-talet och ligger vackert beläget vid Ringsjön - Mitt i Skåne. Miljön är avkopplande och atmosfären personlig. Alla rum är individuellt inredda med dusch och toalett på rummet. Du bor i Herrgården, klubbhuset eller Stallet och har tillgång till utomhuspool, relax bastu och stor trädgård. Njut av en frukostbuffé följt av en eller två golfrundor med god lunch och en tre rätters middag på kvällen.
Powered by Citybreak™   © 1999-2019 Visit Technology Group