Hem Tillbaka Varukorg Skriv ut

Hunnebergs vandrarhem

     
Hunnebergs Vandrarhem ligger i utkanten av Vargön, mellan Halle- och Hunneberg i en vacker lantlig miljö. Närhet till natur av både berg och skog samt vatten i form av Vänern. De båda natursköna badplatserna Nordkroken och Gardesanna ligger bara med en kvarts bilfärd från vandrarhemmet.
Vandrarhemmet har 22 rum där de flesta är nyrenoverade med nya sängar. Det finns några enkelrum, dubbelrum samt större rum för familjen eller kompisgänget. Fräscha toaletter och duschar i korridorerna. Frukost finns möjlighet att köpa till och antingen äta i matsalen i källaren eller på altanen med vacker utsikt över omgivningarna. I receptionen finns möjlighet att köpa kaffe, dricka, godis, glass mm.

En enklare campingplats finns för att ställa upp husvagn eller husbil och kunna ha tillgång till vandrahemmets toaletter och duschar.

Granne med vandrarhemmet finns en bangolfbana och på det finns en liten lekplats samt stora gräsytor för spring och lek.

Främsta tillgången för Hunnebergs Vandrarhem är dock närheten till Hunneberg och den vackra natur som finns där med skog, sjöar, vandringleder mm. Uppe på berget ligger Kungajaktmuseet Älgens Berg som är ett upplevelsecentrum som berättar om älgen, bergens natur och kulturhistoria. Nära museet ligger Bergagården med den trevliga restaurangen Spiskupan med hemlagad mat som till stor del är närproducerad.

Andra aktiviteter på bergen är vandringar, cykla mountainbike eller kanot. Det finns ett antal utsiktspunkter där man kan se utöver omgivningarna.


Incheckning mellan kl.16.00- 19.00 eller enl överenskommelse
Utcheckning kl.11.00
Powered by Citybreak™   © 1999-2021 Visit Technology Group