1. Gör ditt val   2. Min bokning   3. Betalning   4. Bekräftelse
Tillbaka Skriv ut

Hotel Helgeand Wisby

Visby innerstad/Visby
     
Fantastiskt mysigt och exklusivt litet hotell i 1300-talshus innanför ringmuren, 275 meter från havet. Romantikdesignade rum med kalkstensväggar i mjuka jordfärger och naturliga trägolv. Badrum i granitklinker. Carpe Diemsängar med fluffiga duntäcken. Underbar frukostbuffé med varma och kalla rätter ingår. Visbys bästa krogar ligger bara minuter från hotellet. En lugn oas i stadens hjärta vid butiker, restauranger och caféer.
Byggt år: 1302
Renoverat år: 2009
Antal rum: 17
Antal våningar: 2
Antal barer: 1
Antal konferensrum: 3
Öppettider (reception): Varierar. Kontakta oss vid sen ankomst.
TÄNK PÅ VID ONLINEBOKNING!
1) Fyll i ankomsttid i meddelanderutan till hotellet. Ni behöver en KOD vid sen ankomst!
2) Vid bokning av extrasäng: Vi kan ej garantera plats för extrasäng om ni inte kontaktar hotellet i direkt anslutning till er bokning.

LÄGET & ATMOSFÄREN
Hotel Helgeand Wisby (fd Medeltidshotellet) ligger i en liten park mellan havet och Domkyrkan. Från några av Riddarrummen skymtas Östersjön genom gränden ner till Botaniska trädgården, från andra rum syns Helge Ands ruin åt norr och domkyrkan åt söder. Huset är helt autentiskt och inredningen designad i personlig och unik stil. Färgsättningen inspirerades av 1700-tales Gotlandsgårdar i toner av solvarmt tegel, gulockra och blått, målat på metertjocka putsade stenväggar med djupa fönsternischer. I några rum är originalkalkstenen helt frilagd. Badrummen är moderna, klädda i granitklinker och kakelmosaik med dusch som standard. (Badkar finns i våra fem temarum!) Möblerna är specialtillverkade i mörk gran. Tv och bredband är väl dolda i patinerade väggskåp. De mjuka oljade trägolven av gotlandsfura kompletterar känslan av att det här inte känns som ett hotell, utan som en gotländsk gård i en helt annan tid!

SOV, ÄT FRUKOST & MYS
Våra lyxiga sängar från Carpe Diem har specialdesignade gavlar i trä eller handgjort konstsmide i järn och bäddas med 100 procentigt bomullslinne. På morgonen serveras ni frukost med varma och kalla rätter, i huvudsak ekologiskt, i Gotiska matsalen. (Eller klicka i rätt ruta och beställ frukost på rummet!) I brashörnan med skinnfåtöljer serveras smårätter och drycker under eftermiddag och tidig kväll, för middagar rekommenderar vi 0,5-4 minuters promenad där gräddan av Visbys alla restauranger, caféer och butiker finns. De bästa är öppna året runt.

JAG VILL BOKA DET FINASTE RUMMET
Gemensamt för alla rumskategorier är hög grundkomfort, sinsemellan är rummen olika i storlek och vissa har inbyggt eller fristående badkar. (Läs mer under respektive kategori i prisfältet.) När någon säger ”jag vill ha ert finaste rum” så kan vi inte välja åt er, alla är så speciella…

MÖTEN
Vi erbjuder också unika konferensmöjligheter och har specialiserat oss på mindre möten för executivegrupper på 2-30 pers.

Gästbetyg

86% (303 of 351)

303 av 351 resenärer rekommenderar detta hotell till en vän.
Totalupplevelse

4,3 av 5

Hotellstandard

4,3 av 5

Rumsfaciliteter

4,1 av 5

Städning

4,2 av 5

Prisvärt

3,9 av 5

Service

4,3 av 5

Frukost

4,0 av 5

Läs mer
Powered by Citybreak™   © 1999-2018 Visit Technology Group