1. Sök   2. Gör ditt val   3. Varukorg   4. Betalning   5. Bekräftelse
Hem Tillbaka Skriv ut

Rötvikens Camping Stugor

Rötvikens Camping - en liten pärla vid sjön Hotagen i nordvästra Jämtland.
En bra plats för dig som vill campa, fiska, paddla kanot eller bara njuta av naturen och stillheten.
Här finns en liten stugby och campingplatser för husvagnar, husbilar och tält. På campingen finns även en badplats med brygga, grillplats och rök för rökning av din egenfångade fisk
Söker du vild, vacker och lättillgänglig fjällnatur eller vill du bara lyssna till tystnaden? Då har du hittat rätt! Hit till Rötvikens Camping och Hotagsbygden söker sig många med smak för naturupplevelser, uteliv och stillhet. Fiske, jakt, skidturer, skoterfärder eller kanske bara en rofylld promenad i skogen väntar dig som vill besöka oss. Den vilda naturen ligger alldeles utanför dörren och bara väntar. Ihjälaktiverad kan man få bli någon annanstans. Här får man landa och hinna reflektera. Det är en lyx idag och den lyxen kan bygden och campingen bjuda på. När du väl "landat" på campingen är det första du upptäcker den fantastiska utsikten ut över Hotagssjön, men ganska snart blir du även varse det lugn och den stillhet som finns på campingen.

På Rötvikens Camping befinner du dig mitt i Hotagenkortets fiskeområde med mer än 100 vatten på ett fiskekort samt Fiskevägenkortet med 13 mil fiske mellan Krokom och norska gränsen. Campingen ligger alldeles vid stranden av den natursköna och tre mil långa sjön Hotagen med alla dess möjligheter till härliga upplevelser.

Dygnspris 400 kr (1/9-31/5 450 kr)
Veckopris 2 400 kr (1/9-31/5 2 700 kr)


Alternativ:4-bädds stuga
Nej
Ja  

Faciliteter

Bussparkering
Husdjur tillåtna
Konferensmöjligheter
Butik
Kiosk
Restaurang

Vägbeskrivning

Från Krokom väg 340 (mot Valsjöbyn) 120 km

Kontakt

Adress: Rötvikens Camping Stugor, Rötviken 140, 830 60 Föllinge
Sweden,
Telefonnummer: +46 76 8326834
Fax nummer: 
E-post adress:  rotvikenscamping@gmail.com
Powered by Citybreak™   © 1999-2019 Visit Technology Group