Tillbaka Varukorg Skriv ut

Stjärnholms Slott

Oxelösund/Nyköping
     
Här bor ni kungligt 1748 står dagens huvudbyggnad färdig efter att den tidigare träbyggnaden brunnit. Knappt hundra år senare flyttar familjen de Geer in på slottet. En av sönerna, Louis, blir Sveriges första statsminister. Det är något särskilt med Stjärnholm.
Vi tror på att äta och dricka gott tillsammans. På ett medvetet kök och härliga råvaror som ger kraft och välbefinnande.

En plats för ledningsgruppen, datakursen, företagets årliga kick-off, veckokursen, det stora körlägret, 60-årsmiddagen, golfgänget på weekendresa. Vi står redo. Ring oss idag så berättar vi mer, skickar mer info, räknar på en offert eller bokar ett besök direkt.

Konferens
Stjärnholm är en växtplats för möten. Här kan tankar och idéer födas och växa. Den vackra kreativa innemiljön bildar tillsammans med den lummiga och idylliska utemiljön en skön harmoni som smittar av sig. Klassiskt 1700-tal lever sida vid sida med till dagens behov varsamt anpassade rum. Här finns rum för reflektion, inspiration och glädje.

Boende
I slottet finns 20 rum. Inget rum är det andra likt. Rummen på slottet är renoverade 1700-talsrum och alla rum har dusch och toalett.
Du väljer Nygården om ni vill ha ett prisvärt rum med enkel och fräsch standard. Det finns 13 tvåbäddsrum och alla har dusch och toalett på rummet. Det finns även 10 trebäddsrum samt 3 logement.

Vänligen kontakta hotellet direkt vid bokning av extrasäng.
Powered by Citybreak™   © 1999-2021 Visit Technology Group