1. Sök   2. Gör ditt val   3. Varukorg   4. Betalning   5. Bekräftelse
Hem Tillbaka Skriv ut

Welcome Hotel

Stockholmsregionen/Stockholm
     
Welcome Hotel i Barkarby med 158 rum, 9 konferenslokaler och modern teknik är beläget i infartsläget till Stockholm. Endast 18 km från Stockholms City, 25 km från Arlanda flygplats och pendeltåg till Stockholm City gör läget oslagbart.
Antal rum: 154
Antal barer: 1
Antal restauranger: 1
Antal konferensrum: 9
Welcome Hotel byggdes 1985 och ägs av Claes och Catharina Roos. På hotellet finns en bistro, bar, konferensavdelning, bastu, gym och utomhuspool. För den som önskar finns både en it-station eller direktuppkoppling från varje hotellrum att använda.

Hotellet är beläget nordväst om Stockholm utmed E18. Kommunikationerna är mycket bra, både med bil och kommunalt. Pendeltåg till Stockholm City finns endast 150 m ifrån hotellet. På samtliga rum finns dusch, wc, hårfön, tv och telefon. Samtliga rum på anläggningen har renoverats 2000/2001. I anslutning till hotellt finns även två företagsvillor för långtidsboende.

På hotellet finns en konferensanläggning med möjlighet till konferens både i modern och historisk miljö. Anrika Wärdshuset Lasse Maja är beläget i närheten av hotellet.

Varmt välkommen!
Adress:
Notarievägen 5
17579 Järfälla
Sweden
Powered by Citybreak™   © 1999-2019 Visit Technology Group