Hem Tillbaka Varukorg Skriv ut

Forrest - Boende i stugan i skogen

Mitt i skogen ligger ForRest – ett nybyggt litet hus med stora glaspartier som ger dig upplevelsen av att du är mitt ute i skogen trots att du är inomhus med dagens alla bekvämligheter. Skogens djur finns precis utanför.

I bruset av ån som slingrar sig fram och bryter av i den mossklädda marken likt en väg av porlande vatten finns utrymmet för återhämtning och vila, social gemenskap och glädje. Ta med dig den person eller de personer som betyder mest av allt i ditt liv och upplev den svenska skogen, lugnet och tystnaden. Låt matlagningen ta tid och kanske vara den enda målsättning ni har för dagen. Gör maten inomhus, i uteköket eller över en öppen eld nere vid ån.

En klok man jag kände brukade prata om förnöjsamhet, en känsla som kanske få människor upplever dagligen numera. ForRest erbjuder dig att uppleva det goda i livet med målet att skapa förnöjsamma stunder.
Ta chansen att fiska, plocka bär eller svamp direkt utanför husknuten – skogen erbjuder så många njutningar och utbudet varierar med årstiden.
Varmt välkommen till ForRest.

Alternativ:Forrest stuga i skogen

Vägbeskrivning

Forrest, ligger i skogen strax utanför byn Långhed i Alfta i Hälsingland och Ovanåkers kommun. 3,5 h från Stockholm.
Powered by Citybreak™   © 1999-2019 Visit Technology Group