Tillbaka Varukorg Skriv ut

Getå Hotell & Konferens

Kolmården
   
Strax utanför Norrköping vid Bråviken, där Kolmården och Getåravinen i terrasser sänker sig ner mot havet - ligger Getå Hotell & Konferens.
Getå är ett hotell med anor, omskrivet redan 1702, men då som krontorp. Sedan dess har spännande ägare avlöst varandra. Robert Nobel, äldre broder till Alfred Nobel, lämnade efter sig den tydligaste prägeln. Han ägnade stor omsorg åt Getås trädgård och anlade, under senare hälften av 1800-talet, de än idag använda vägarna.

Getå erbjuder bl.a. generationsboende, utmärkt boende för barnfamiljen, där man låter barnen bo i ett eget rum med genomgång till föräldrarnas rum.

De flesta av rummen, Standard, har balkong eller altan med sjöutsikt över Bråviken. Samtliga rum är fullt utrustade med WC och dusch, telefon och TV. Särkilda handikapp rum finns. Dubbelrummen är av typen "twin bed", två bäddar som kan skjutas ihop till en dubbelsäng.

Budget-rummen håller samma kvalité och utrustningsnivå som Standardrummen. Skillnaden är ett litet och spartanskt badrum med WC och dusch. Dusch och handfat är kombinerat i en vikvägg. När man skall duscha så viker man undan handfatet som sitter fast i vikväggen.

Hotellet erbjuder ett djurrum som finns i marknivå. Egen balkongdörr, entré för djuren, och en liten altan i direkt anslutning till hotellets stora gräsytor.

Rummet har en spartansk och äldre inredning.


Gästbetyg

100% (1 of 1)

1 av 1 resenärer rekommenderar detta hotell till en vän.
Totalupplevelse

5,0 av 5

Standard på hotellet/rummet

4,0 av 5

Faciliteter (kök, dusch etc)

3,0 av 5

Städning

4,0 av 5

Prisvärt

5,0 av 5

Service

5,0 av 5

Frukost

4,0 av 5

Läs mer
Powered by Citybreak™   © 1999-2021 Visit Technology Group